لذیذترین غذای سنتی ایرانی‌ها در نیویورک تایمز
کد خبر: ۲۳۴۴۸۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2022 January 19    -    ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۸
نیویورک تایمز در وبسایت آشپزی خود اغلب به غذاهای ملل جهان می‌پردازد و یکی از غذاهایی که این هفته معرفی کرده است،

نیویورک تایمز در وبسایت آشپزی خود اغلب به غذاهای ملل جهان می‌پردازد و یکی از غذاهایی که این هفته معرفی کرده است،

اشکنه است که با طرز تهیه‌های متنوع در مناطق مختلف ایران تهیه می‌شود.

لذیذترین غذای سنتی ایرانی‌ها در نیویورک تایمز

خبر فوری

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
3
11
حالا هیچی دیگه هم نه و اشکنه؟.؟.؟
من نمیدونم کی به اینها خط میده تا اظهار نظر کنند؟؟؟
پاسخ ها
زنبورک
| |
۲۳:۰۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
نه خیر جانم، اون داره به ما خط میده. یعنی میگه حالا که گوشت و مرغ گیرتون نمیاد بخورید، اشکنه لذیذترین غذاست!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
0
1
نمیدونستم نیویورک تایمز هم دغدغه علم الهدی را دارد!!!!!!!!!!!!!!!!!
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار