«تابناک با تو» - این سوال که برای ناهار چی بپزم، یکی از بزرگترین دغدغههایی است که برای خانمهای خانهدار و حتی آقایونی که به آشپزی علاقه دارند، وجود دارد و هر روز این پرسش که “برای وعده ناهار چه چیزی درست کنم” را در ذهن خود مرور میکنند. در کشور ایران معمولاً برای درست کردن ناهار از غذاهای برنجی و انواع خورشتها استفاده میشود. خورشتهایی که در هر استان با توجه به ذائقه آن مکان پخته میشود و ادویهجاتی که در غذاها نیز به کار میرود با توجه به اقلیم و آب و هوا و سلیقهی مردمان آن شهر است. اگر لیست غذایی جدید و متنوع برای ناهار در ذهن ندارید اصلا نگران نباشید! در این مقاله قصد داریم به طرز تهیه چندین غذای خوشمزه و متنوع برای وعده ناهار بپردازیم.
سالاد تن ماهی
• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
مواد لازم
• یک عدد کنسرو تن ماهی
• ۱/۳ پیمانه سس سالاد
• ۱/۳ پیمانه کمپوت آناناس خرد شده
• ¼ پیمانه فلفل دلمهای سبز خرد شده
• ۴ تا ۸ عدد برگ کاهو
• دو عدد نان پیتا
طرز تهیه
در یک کاسه بزرگ، تن ماهی، سس سالاد، آناناس و فلفل دلمهای را با هم مخلوط کنید. برگهای کاهو را داخل نانهای پیتا قرار دهید و داخل آن را با سالاد تن ماهی پر کنید.
تورتلینی تند و آتشین
• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
مواد لازم
• یک بسته تورتیلینی پنیری
• ۲۲۵ گرم گوشت چرخکرده
• ۴۰۰ گرم سس ریحان و فلفل پاستا
• ۴۵۵ گرم سس سالسا
• یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه
• نان سیر
طرز تهیه
تورتلینیها را طبق دستور روی پاکت بپزید و آبکش کنید. سپس داخل قابلمه بریزید. در این فاصله، گوشت چرخکرده را در تابه تفت دهید تا برشته شوند. سس سالسا را با سس پاستا مخلوط کنید و بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید. در ظرف را بگذارید تا ۵ دقیقه نیم جوش شود. پاستا و گشنیز را داخل سس بریزیدو هم بزنید.
غذا را در ظرف غذای خود بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
لقمه کاهویی مرغ
• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
مواد لازم
• سه عدد پیازچه
• ۸۵ گرم سینه مرغ (نواری برش دهید و بپزید)
• نصف یک عدد فلفل دلمهای سبز، خرد شده
• سه قاشق غذاخوری سرکه برنج
• یک قاشق چایخوری روغن زیتون
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• یک پیمانه کلم رنده شده
• دو قاشق غذاخوری آب
• دو قاشق غذاخوری سویا سس
• ۸ برگ کاهو
طرز تهیه
انتهای پیازچهها را جدا کنید. قسمت سبز آنها را برش دهید و کنار بگذارید. در غذاساز، قسمتهای سفید پیازچه، سینههای مرغ، فلفل دلمه ای، یک قاشق غذاخوری سرکه، روغن، نمک و فلفلهای سیاه و قرمز را بریزید. در غذاساز را ببندید و چند دقیقه هم بزنید تا همه مواد خرد شوند. آنها را داخل کاسه بریزید. کلم را اضافه کنید و هم بزنید.
آنها را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید.
برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، قسمتهای سبز پیازچه، دو قاشق غذاخوری سرکه، آب و سویا سس را با هم مخلوط کنید و در کنار غذا سرو کنید.
ساندویچ گوشت و میوه
• تعداد: ۱ نفر
• زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
مواد لازم
• دو قاشق غذاخوری پنیر خامهای
• یک عدد نان تورتیلا
• ¼ پیمانه هویج رنده شده
• یک قاشق غذاخوری کشمش
• ۲۸ گرم گوشت پخته شده
طرز تهیه
پنیر خامهای را روی نان تورتیلا بمالید. روی آن هویج و کشمش بریزید. روی آنها گوشت را قرار دهید و نان را همچون لقمه بپیچید.
منبع: برترین ها