امکان صادرات سگ‌های بی‌سرپرست به چین و کره‌!
کد خبر: ۲۳۴۲۹۲
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: 2022 January 17    -    ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۰
"سگهای ولگرد" سالانه جان ۳۵۰۰۰ انسان در کشورهای مختلف را می‌گیرند! کشورهای جهان راهکارهایی از جمله یوتانایز کردن (مرگ بدون درد), عقیم کردن و حتی صادرات این سگها به چین و کره‌جنوبی را برای مهار جمعیت سگ‌های ولگرد اجرا کرده‌اند.

"سگهای ولگرد" سالانه جان ۳۵۰۰۰ انسان در کشورهای مختلف را می‌گیرند! کشورهای جهان راهکارهایی از جمله یوتانایز کردن (مرگ بدون درد), عقیم کردن و حتی صادرات این سگها به چین و کره‌جنوبی را برای مهار جمعیت سگ‌های ولگرد اجرا کرده‌اند.

جمعیت سگ‌های ولگرد در جهان در حدود یک‌میلیارد تخمین زده شده است! این جمعیت، شامل سگ‌هایی که قبلاً صاحب داشته‌اند اما در طبیعت رها شده‌اند و سگ‌های گله رهاشده توسط گله‌داران نیز می‌شود.

امکان صادرات سگ‌های بی‌سرپرست به چین و کره‌!

سگهای ولگرد که به‌نظر می‌رسد کنترل آنها از دست خارج شده است, سالانه جان 35 هزار نفر را در جهان می‌گیرند و جامعه انسانی همچنین حیات وحش را در کل جهان تهدید می‌کنند.

کشورهای مختلف جهان برای مواجهه با این بحران، راهکارهایی از جمله یوتانایز کردن (مرگ بدون درد), عقیم کردن, نگهداری در محل مخصوص, صادرات و... را اجرایی کرده‌اند که این اقدامات در برخی از کشورها با موفقیت همراه بوده است؛ در گزارش پیش‌‌ِرو، اقدامات تعدادی از کشورها در مقابله با بحران سگ‌های ولگرد را مورد بررسی قرار داده‌ایم:

1. هلند

هلند موفق شده است به‌عنوان نخستین کشوری باشد که حتی یک سگ بی‌خانمان در خیابان‌هایش ندارد! برای مدتی طولانی، هلند آمار بیشترین تعداد سگ خیابانی در اروپا را داشت. تعداد زیادی سگ بی‌سرپرست و رهاشده در خیابان‌های هلند وجود داشت که صاحبانشان به‌دلایل مختلفی از جمله اینکه دیگر دوست‌داشتنی و کوچک نبودند یا نژاد خالصی نداشتند یا به‌دلیل پایان فصل شکار، آنها را در خیابان رها می‌کردند.

در نهایت دولت هلند تصمیم گرفت تا راه‌حل قطعی برای این مشکل پیدا کند. دولت هزینه عقیم کردن سگ‌ها را به‌طور رایگان به‌عهده گرفت و اقدامات حقوقی این عمل را با نتایج عالی اجرا کرد و اکنون هیچ سگ ولگردی در این کشور وجود ندارد؛ هلند با به‌کارگیری این راهکارها باعث شد مردم مسئولیت نگهداری از یک حیوان را متوجه شوند و تبدیل به تنها کشور بدون هیچ سگ بی‌خانمانی شده است؛

1. برای کسانی که با حیوانات بدرفتاری می‌کنند یا حیوانات خانگی خود را در خیابان رها می‌کنند، مجازات زندان در نظر گرفت.

2. برای به سرپرستی گرفتن سگ‌هایی با نژاد خاص و اصیل، مالیات سنگین وضع کرد.

3. تأمین بودجه گسترده برای عقیم‌سازی رایگان حیوانات اهلی و خانگی

4. تشکیل بخش ویژه در پلیس برای مقابله و برخورد با رها کردن حیوانات؛ به این ترتیب که این کشور جدی‌ترین قوانین حمایت از حیوانات را در اروپا به تصویب رساند و جریمه سرپیچی از آن ممکن است تا 16 هزار یورو جریمه نقدی یا 3 سال حبس برسد.

2. آمریکا

در آمریکا سالانه 650 هزار سگ بی‌صاحب را یوتانایز (مرگ بدون درد) می‌کنند؛ این کار به‌واسطه تزریق گاز درون محفظه نگهداری سگ یا تزریق داروی بیهوشی صورت می‌گیرد. مسئولان این کشور به‌دلیل هزینه‌های سنگین عقیم کردن جمعیت میلیونی سگ‌ها, کشتار آن‌ها را جایگزین عقیم‌سازی کرده است؛ آمار حمله سگ‌های ولگرد به مردم در 5 سال اخیر در آمریکا به‌طور قابل‌توجهی کاهش پیدا کرده است.

3. ترکیه

ترکیه سگ‌گردانی را بدون استفاده از پوزه‌بند و قلاده ممنوع کرده است و از ورود سگ‌ها به اماکن عمومی, پارک‌ها و محل بازی کودکان به‌هردلیلی جلوگیری می‌کند. صاحبان سگ‌های خطرناک و پرخاشگر مانند پیت‌بول موظف می‌شوند که سگ‌های خود را حداکثر تا 15 روز از تاریخ اعلام‌شده تحت نظر مراکز دامپزشکی معتبر, عقیم کنند و در صورتی که در مهلت تعیین‌شده نسبت به انجام این کار اقدام نکنند, 11 هزار لیر (معادل 1000 دلار) جریمه خواهند شد!

خرید و فروش سگ‌های نژاد خطرناک نیز در این کشور ممنوع شده است و در صورت مشاهده, افراد خاطی تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت همچنین در ترکیه غذا دادن به سگ‌های ولگرد نیز ممنوع و برای آن جریمه مالی در نظر گرفته شده است؛ در ترکیه سگ‌های ولگرد عقیم می‌شوند و در مراکز نگهداری حبس می‌شوند.

4. مصر

مصر یکی از کشورهایی است که بیشترین تعداد سگ‌های ولگرد را در خود جای داده است؛ در این کشور، سگ‌های ولگرد توسط شهرداری‌ها از خیابان‌ها جمع‌آوری می‌شوند و به کشورهایی مانند کره جنوبی و چین که مصرف‌کننده گوشت سگ هستند صادر می‌شوند! تعداد سگ‌های ولگرد در مصر از سال 2017 که صادرات سگ‌های ولگرد شروع شده است به‌شکل چشمگیری کاهش یافته است.

تسنیم

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۷
0
3
بابا این شهرداری چه میکنه آخه. توی محله ما تعداد سگ ها از تعداد ساکنین بیشتر شده

صبحی اومدم برم بیرون یه دسته از این سگ های ولگرد افتاده بودن دنبالم چنان پارس میکردن گفتم الان تیکه تیکه م میکنن مرده بودم از ترس

واقعا مسخره ست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۸
2
2
اونوقت با اين ملت سگ خور و خفاش خور چين طرح دوستي ريختين ؟!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۸
1
2
میخواید خالی ببندید حداقل در مورد ترکیه نمی نوشتید
لطفا یه سر به ترکیه بزنید ببینید چقدر انسان وار تو خیابونا با سگا برخورد میشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۸
0
1
در ترکیه نه تنها غذا دادن به حیوانات ولگرد ممنوع نیست بلکه تشویق هم میشود حتی در محلات لانه هایی نیز برای سگها و گربه ها توسط مردم و شهرداریها ساخته میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار