سوپ سبزی، مقوی‌ترین و خوشمزه‌ترین سوپ‌های گیاهی
کد خبر: ۲۳۳۳۶۶
تاریخ انتشار: 2022 January 11    -    ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
یکی از مقوی‌ترین و خوشمزه‌ترین سوپ‌های گیاهی، سوپ سبزی است که از ترکیب بروکلی، تره‌فرنگی، جعفری و پنیر درست می‌شود. این سوپ چهارفصل را به‌عنوان یک وعده غذایی سبک و مقوی برای افراد خانه درست کنید.
۵ دمنوشی که پوست را جوان نگه می‌دارند«تابناک با تو» - یکی از مقوی‌ترین و خوشمزه‌ترین سوپ‌های گیاهی، سوپ سبزی است که از ترکیب بروکلی، تره‌فرنگی، جعفری و پنیر درست می‌شود. این سوپ چهارفصل را به‌عنوان یک وعده غذایی سبک و مقوی برای افراد خانه درست کنید.
 
این سوپ از چلوکباب هم بیشتر می‌چسبه!
 
مواد لازم برای 4 نفر
 
2 ق س روغن‌زیتون
1 عدد پیاز خرد شده
1 عدد تره‌فرنگی خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
4 ق س برنج
1 پیمانه بروکلی خرد شده
پیمانه گشنیز خرد شده
1 ق س آب‌لیموی تازه
پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
در صورت تمایل پسته خرد شده
 
طرز تهیه:
 
1. در یک قابلمه مناسب روغن‌زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز، تره‌فرنگی و سیر خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم شوند. بعد از حدود 5 دقیقه برنج را همراه با کمی آب داخل قابلمه بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و حدود 20 دقیقه صبر کنید تا برنج نرم شود.
 
2. در این زمان بروکلی خرد شده را همراه با گشنیز و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و به پختن ادامه دهید.
 
3. بعد از 5 تا 7 دقیقه پنیر پارمسان رنده شده را همراه با آب‌لیمو و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. به‌آرامی سوپ را هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.
 
4. حالا حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا سوپ کمی خنک شود، سپس آن را داخل مخلوط‌کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا سوپ نرم و یکدست شود.
 
5. سوپ را داخل ظرف موردنظر بریزید. آن را با گشنیز خرد شده و در صورت تمایل مغز پسته خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
 
یه جور دیگه
 
برای تهیه این سوپ می‌توانید از سینه مرغ پخته و ریش شده هم استفاده کنید.
 
برترین ها
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار