۱۰ راه برای کاهش مصرف نمک
کد خبر: ۲۳۰۰۲۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2021 December 03    -    ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۵
با وجود این که برای عملکرد درست بدن‌ به مقداری سدیم نیاز داریم، نیازی به افزودن نمک به وعده‌های غذایی نیست!

با وجود این که برای عملکرد درست بدن‌ به مقداری سدیم نیاز داریم، نیازی به افزودن نمک به وعده‌های غذایی نیست!

واقعیت این است که بیشتر ما نمک بیش از حد می‌خوریم. برای عملکرد درست بدن‌ به مقداری سدیم نیاز داریم، اما می‌توانیم تمام آنچه را که نیاز داریم از غذاهای کامل (مثلاً غذاهای دریایی، نان و شیر) تامین کنیم. نیازی به افزودن نمک از نوع صورتی فانتزی یا ... به وعده‌های غذایی نیست.

۱۰ راه برای کاهش مصرف نمک

۱) گیاهان و ادویه جات تازه را جایگزین نمک کنید.

۲) چاشنی‌های خریداری شده در فروشگاه را به جای فلفل قرمز و سیر کنار بگذارید.

۳) سس‌های خود را در خانه از ابتدا درست کنید.

۴) آب موجود در سوپ‌ها و خورشت‌ها را عوض کنید.

۵) گوشت‌های فرآوری شده مانند سوسیس و بیکن را با گوشت تازه جایگزین کنید.

۶) میوه‌های تازه یا ماست را به جای چیپس و چوب شور انتخاب کنید.

۷) در صورت امکان، از نمک استفاده نکنید.

۸) در آشپزخانه خلاق باشید و غذاهای مورد علاقه خود را در خانه درست کنید.

۹) کنسرو لوبیا را آبکش کرده و زیر آب بشویید تا مقداری از نمک آن شسته شود.

۱۰) در کنار غذای خود از میوه‌های مرکبات (لیمو، لیموترش، پرتقال) استفاده کنید تا طعم متفاوتی روی پروتئین‌ها داشته باشید.

ایرنا

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۲
0
0
اینا یعنی چی؟
۲) چاشنی‌های خریداری شده در فروشگاه را به جای فلفل قرمز و سیر کنار بگذارید.
۱۰) در کنار غذای خود از میوه‌های مرکبات (لیمو، لیموترش، پرتقال) استفاده کنید تا طعم متفاوتی روی پروتئین‌ها داشته باشید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار