طرز تهیه خینکالی، غذای خوشمزه گرجستانی
کد خبر: ۲۲۸۸۲۳
تاریخ انتشار: 2021 November 22    -    ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
خینکالی یک غذای خوشمزه و سنتی گرجستان است که طعم بسیار خوب و مطبوعی دارد در این مطلب آموزش آن را برای شما آماده کرده‌ایم. خینکالی انواع مختلفی دارد که عبارتند از: خینکالی گوشت – خینکالی سیب زمینی – خینکالی قارچ و انواع مختلف دیگر، ولی معروفترین و متداولترین نوع خینکالی همان خینکالی گوشت است.

طرز تهیه خینکالی، غذای خوشمزه گرجستانی

سلبریتی‌های مشهور چطور رژیم می‌گیرند؟/ از رژیم عجیب کیت وینسلت تا مصرف تخم‌مرغ خام توسط مریلین مونرو«تابناک با تو» - خوراک گوشت چرخ کرده همیشه غذایی محبوب و خوشمزه در بین افراد جهان بوده است این بار این خوراک خوشمزه از دل تفلیس گرجستان آمده است. خینکالی یک نوع غذای گرجی بسیار پرطرفدار در کشور گرجستان است و به نوعی غذای ملی گرجستان محسوب می‌شود. خینکالی یک بقچه از خمیر است که داخل آن گوشت و ادویه و سبزیجات معطر قرار می‌گیرد.

خینکالی انواع مختلفی دارد که عبارتند از: خینکالی گوشت – خینکالی سیب زمینی – خینکالی قارچ و انواع مختلف دیگر، ولی معروفترین و متداولترین نوع خینکالی همان خینکالی گوشت است. بسته به نوع خینکالی خمیر‌های آن را با موادی از قارچ و پنیر گرفته تا گوشت ادویه زده، سبزیجات معطر، پیاز و سیر پر می‌کنند و آن را در آب جوش می‌پزند. خینکالی را یا به تنهایی یا به همراه مقداری فلفل سیاه می‌خورند. گوشت داخل خینکالی را از قبل نمی‌پزند، به همین دلیل هنگام طبخ آب گوشت در داخل خمیر باقی می‌ماند. به هنگام خوردن، با اولین گاز باید آب داخل خمیر را مکید و گرنه خینکالی وا می‌رود؛ بنابراین متوجه شدید که خوردن این غذا شگرد دارد.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۲عدد متوسط

فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری

آویشن: یک قاشق مربا خوری

نمک: به میزانلازم

خمیر پیراشکی: ۱ بسته

طرز تهیه خینکالی، غذای خوشمزه گرجستانی

طرز تهیه

خینکالی داخل ظرفی، گوشت چرخ کرده را با فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پیاز بریزید و یک ملاقه آب سرد به آن اضافه کنید و آن را ورز دهید (خوب مخلوط کنید). علت اضافه کردن آب سرد به این مخلوط این است که عطر حاصل از آویشن به جسم گوشت می‌رود و آن را خوش عطر می‌کند.

نکته: لطفا به این مخلوط روغن اضافه نکنید، زیرا گوشت به اندازه کافی برای این غذا چرب است.

مخلوط حاصله را درون یک ماهی تابه ریخته و آن را تفت دهید. البته می‌توانید مخلوط را سرخ نکنید و درون خمیر پیراشکی بپیچید و آن را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون آب جوش بپزید که مردم گرجستان معمولا از این روش استفاده می‌کنند، ولی روش دیگری که دربالا توضیح داده شد این است که اول مخلوط گوشت را تفت دهیم و سرخ کنیم و سپس آن رادرون خمیر پیراشکی بپیچیم.

پس از اینکه مخلوط شما تفت داده شد می‌گذارید تا سرد شود و یکی از خمیر‌های پیراشکی را باز کنید، مقدار لازم از مخلوط گوشت را در وسط خمیر پیراشکی که به شکل دایره است قرار می‌دهیم و سپس به صورت بقچه آن را جمع می‌کنیم و می‌بندیم.

سپس درون یک ماهی تابه مقداری لازم روغن مخصوص سرخ کردنی می‌ریزید و بقچه‌های درست شده را درون آن قرار می‌دهید تا کاملا سرخ شوند.

پرشین وی

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار