صفحه اینستاگرام روزنامه نیویورک تایمز آمریکا در یکی پستهای تازه خود سوسیس بندری ایران را برای مخاطبان خود معرفی کرده است.
نویسنده نیویورک تایمز در توصیف سوسیس بندری چنین نوشته است: نوعی سوسیس مربوط به بندرهای جنوب ایران؛ خانه این غذای خیابانی خوشمزه. شیوه آمادهسازی سوسیس بندری کلاسیک ترکیبی است از سوسیس خوشعطر که با پیاز داغ و سس گوجه تفت داده شده است به علاوه چند نوع ادویه از جمله داغ و تند.
همشهری آنلاین
بدبخت دی کاپریو یه پست در مورد دریاچه ارومیه گذاشت پستش 450 هزار تا کامنت گرفت رکورد کامنت هاش شکسته شد. حالا پست قبل دی کاپریو در مورد کشور چین بود اونوقت چین 1/3 میلیارد نفری یک نفرش نیومد اونجا کامنت بزاره
ملت ایران در چنان انزوا و فلاکتی فرو رفتن و چنان غرب پرست و غرب ندیده هستن که وقتی یه خارجی اسمی از ایران میاره این ملت درمانده سر از پا نمیشناسن