معرفی سوسیس بندری در نیویورک تایمز
کد خبر: ۲۲۶۳۱۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2021 October 24    -    ۰۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۷
صفحه اینستاگرام روزنامه نیویورک تایمز آمریکا در یکی پست‌های تازه خود سوسیس بندری ایران را برای مخاطبان خود معرفی کرده است.

صفحه اینستاگرام روزنامه نیویورک تایمز آمریکا در یکی پست‌های تازه خود سوسیس بندری ایران را برای مخاطبان خود معرفی کرده است.

نویسنده نیویورک تایمز در توصیف سوسیس بندری چنین نوشته است: نوعی سوسیس مربوط به بندرهای جنوب ایران؛ خانه این غذای خیابانی خوشمزه. شیوه آماده‌سازی سوسیس بندری کلاسیک ترکیبی است از سوسیس خوش‌عطر که با پیاز داغ و سس گوجه تفت داده شده است به علاوه چند نوع ادویه از جمله داغ و تند.

معرفی سوسیس بندری در نیویورک تایمز

همشهری آنلاین

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
0
2
بچه که بودم توی اهواز چقدر من از این ساندویچ خوشم میومد عالی بود اصلا توجه نمیکردم چی توش هست فقط مزش خدا بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
7
8
بابا توروخدا این چیزا رو بازنشر نکنین. نیست که خیلی ملت بافرهنگی داریم. الان میریزن توی پیج نیویورک تایمز عین این ندیده ها و تازه به دوران رسیده ها شوق و ذوق میکنن که اسم ایران رو اوردن و آبروی مارو میبرن

بدبخت دی کاپریو یه پست در مورد دریاچه ارومیه گذاشت پستش 450 هزار تا کامنت گرفت رکورد کامنت هاش شکسته شد. حالا پست قبل دی کاپریو در مورد کشور چین بود اونوقت چین 1/3 میلیارد نفری یک نفرش نیومد اونجا کامنت بزاره

ملت ایران در چنان انزوا و فلاکتی فرو رفتن و چنان غرب پرست و غرب ندیده هستن که وقتی یه خارجی اسمی از ایران میاره این ملت درمانده سر از پا نمیشناسن
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار