تأثیر میوه و سبزیجات بر پیشرفت سرطان
کد خبر: ۲۲۵۹۳۶
تاریخ انتشار: 2021 October 20    -    ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۰
ایوان کاراسف، جراح روس در باره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان تعریف کرد.
 ایوان کاراسف، جراح روس در باره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان تعریف کرد.
 
تأثیر میوه و سبزیجات بر پیشرفت سرطان
 
وی در ادامه افزود: « فقط مصرف میوه و سبزیجات تا 20 درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و اگر از محصولات گوشتی پرهیز شود، می توان این سطح را دوبرابر کرد که بدین ترتیب دو مورد از 5 مورد ابتلا به سرطان حذف خواهد شد.
 
وجود اسید فولیک باعث آن می شود که با مصرف سبزیجات برگ سبز و پرتقال و حبوبات خطر ابتلا به سرطان کاهش یابد.همچنین نیازی هم به مصرف زیاد ویتامین نیست.
 
با پیروی از این اقدامات می توان این بیماری را درمان و از عود سرطان جلوگیری کرد و خطر بروز دیگر بیماری های مزمن را کاهش داد».
اسپوتنیک
 
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار