مزایا و معایب دکوراسیون اداری با پلان باز و بسته
کد خبر: ۲۲۴۰۶۴
تاریخ انتشار: 2021 September 30    -    ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۰
طراحی دفترکار شما معمولاً نشان دهنده نوع برند تجاری، ارزش‌های اصلی و فرهنگ کاری شماست در هنگام طراحی فضا، یکی از عناصر کلیدی که باید در نظر داشته باشید این است که چه نوع چیدمانی بسته به شغل و نیاز‌های شما می‌تواند انتخاب بهتری باشد. در ادامه با ما با همراه باشید….

مزایا و معایب دکوراسیون اداری با پلان باز و بسته

مزایا و معایب دکوراسیون اداری با پلان باز و بسته«تابناک با تو» - آیا درحال انجام یا تصمیم گیری برای طراحی یا چیدمان فضای اداری جدید شرکت هستید؟ نمی‌دانید کدام مسیر را انتخاب کنید؟ در ادامه با ما با مزایا و معایب پلان باز و بسته در طراحی و دکوراسیون اداری همراه باشید….

طراحی دفترکار شما معمولاً نشان دهنده نوع برند تجاری، ارزش‌های اصلی و فرهنگ کاری شماست در هنگام طراحی فضا، یکی از عناصر کلیدی که باید در نظر داشته باشید این است که چه نوع چیدمانی بسته به شغل و نیاز‌های شما می‌تواند انتخاب بهتری باشد.

دکوراسیون اداری با پلان باز

در طراحی اداری و فضا‌های کاری با پلان باز، همه کارکنان با هم در یک فضای واحد و بدون هیچ گونه مانع فیزیکی کار می‌کنند. این نوع چیدمان شامل اتاق‌های محصور یا اتاقک‌هایی نیست که مناطق کار را جدا کنند (به جز اتاق‌های مخصوص مدیران بخش و مدیران اصلی)

چیدمان دفتر باز ایده خوبی برای شرکت‌هایی است که به تعامل مداوم کارکنان نیاز دارند. یا دارای فضای محدودی برای داشتن اتاقک‌های مجزا هستند.

مزایا و معایب دکوراسیون اداری با پلان باز و بسته

مزایای پلان باز

این چیدمان ظاهری وسیع و گسترده به دفتر می‌بخشد.

نور طبیعی در فضایی با پلان باز آزادتر جریان می‌یابد و باعث می‌شود کل فضا روشن‌تر به نظر برسد.

این نوع چیدمان می‌تواند تعداد کارکنان بیشتری را در هر متر مربع در مقایسه با چیدمان دفاتر سنتی جای دهد و حداکثر استفاده از فضا را تضمین می‌کند.

میزهاس مدولار در طرح‌های مختلف در بازار موجود هستند و می‌توانند در پیکربندی‌های مختلف برای دستیابی به یک طرح خلاقانه و کارآمد در فضا‌های اداری با پلان باز چیدمان شوند.

بهترین بخش از یک طرح اداری باز این است که به معمار اجازه می‌دهد خلاقیت بیشتری در دکوراسیون کلی دفتر داشته باشد و فضایی پر جنب و جوش و پرانرژی ایجاد کند.

طراحی دفتر باز کارکنان را تشویق می‌کند تا بدون زحمت با یکدیگر همکاری کنند.

طراحی دفترکار و چیدمان اداری با پلان باز نسبتاً ارزان‌تر از طرح بسته است، زیرا حذف پارتیشن‌ها و در‌های اضافی منجر به صرفه جویی در هزینه‌ها می‌شود. همچنین، تهویه مطبوع مرکزی در یک فضای واحد مورد نیاز است.

معایب

چیدمان اداری با پلان باز می‌تواند فضایی پر سر و صدا ایجادکند، زیرا تعامل مداوم بین کارکنان و صدا‌های خارجی (مانند تماس‌های تلفنی، صدا‌های صفحه کلید و غیره) وجود داردو از این جهات می‌تواند باعث ایجاد حواس پرتی شود و ممکن است سطح تمرکز کارکنان را تحت تأثیر قرار دهد.

از آنجا که همه کارکنان کنار هم می‌نشینند، حریم خصوصی کمتری در مقایسه با طراحی دفاتر بسته وجود دارد.

دکوراسیون اداری با پلان بسته

دکوراسیون اداریبا پلان بسته همان طراحی اداری سنتی است که در آن مناطق کار در اتاق‌ها یا اتاقک‌ها محصور شده است. در این نوع چیدمان، دفتر سلسله مراتب مشخصی را برای کارمندان و مدیران ارشد تعیین می‌کند. این نوع طراحی بیشتر برای سازمان‌هایی با فرهنگ رسمی کار مانند شرکت‌های حقوقی، دفاتر دولتی و موسسات حسابرسی مناسب است.

یک چیدمان بسته می‌تواند به افراد در تمرکز بهتر به دلیل عدم تمرکز حواس کمک کند.

مزایا و معایب دکوراسیون اداری با پلان باز و بسته

مزایا

مزیت اصلی طراحی و چیدمان اداری و دفاتر کار با پلان سنتی این است که فضایی آرام و خصوصی را برای هر کارمند تضمین می‌کند. این موضوع برای شرکت‌هایی که نیاز به کار بر روی اسناد مهم دارند که نیاز به تمرکز کامل و بدون هیچ گونه حواس پرتی دارند بهتر است.

مزایا و معایب دکوراسیون اداری با پلان باز و بسته

معایب

طراحی یک دفتر بسته نسبتاً گرانتر است، زیرا برای هر کابین باید پارتیشن و درب‌های اضافی ساخته شود. همچنین، هر اتاق باید جداگانه روشن، سرد و نگهداری شود که هزینه‌ها را افزایش می‌دهد.

منبع: دکوبوم

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار