«تابناک با تو» - وقتی به دریا میرسند، یکی از ماهیگیران آتش میلهای را که از انتهایش گاز استیلن خارج میشود (گازی که از اضافه کردن آب به کلسیم کاربید به وجود میآید) روشن میکند. بعد از آن صحنهای پر هرج و مرج رخ میدهد: صدها ماهی ساردین فلسدار براق همچون شهاب به بیرون از آب میپرند در حالی که ماهیگیران آنها را در تور گیر میاندازند.
باورها بر این است که آغازگر این رویه، مردم باسای (بومیهای تایوان) بودهاند. ۶ دههی پیش، ۱۰۰ قایق ماهیگیری بین ماههای مه و اوت رهسپار دریا میشده و آبها را با شعلههای زرد کمرنگ، نورانی میکردهاند. ساردینها که جذب نور میشدند از آب بیرون میپریدند و داخل تور میافتادند.
در سالهای دور، گرفتن ساردین فلسدار با استفاده از آتش به خاطر کاربردی بودنش بسیار رایج بود. مردم ساردین را در ماهیتابه سرخ میکردند و یا در سس سویا با تکههای زنجبیل آهسته میپختند.