وافل، عصرانه ای پرطرفدار و خوشمزه
کد خبر: ۲۲۲۵۶۲
تاریخ انتشار: 2021 September 14    -    ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
وافل (Waffle) یک نوع شیرینی پرطرفدار است که معمولا به عنوان عصرانه یا صبحانه صرف می‌شود و ترکیب آن با توت فرنگی و خامه بسیار لذیذ می‌شود. همچنین میتوانید آن را با شیره طلائی، عسل یا شکلات نوتلا سرو کنید. مایه وافل شبیه مایه پنکیک است، اما با دستگاه مخصوص وافل ساز یا waffle iron درست میشود.

وافل چیست؟

وافل چیست؟«تابناک با تو» - وافل (Waffle) یک نوع شیرینی پرطرفدار است که معمولا به عنوان عصرانه یا صبحانه صرف می‌شود و ترکیب آن با توت فرنگی و خامه بسیار لذیذ می‌شود. همچنین میتوانید آن را با شیره طلائی، عسل یا شکلات نوتلا سرو کنید. مایه وافل شبیه مایه پنکیک است، اما با دستگاه مخصوص وافل ساز یا waffle iron درست میشود. البته بعضی از ساندویچ ساز‌ها هم صفحه مخصوص تهیه وافل دارند. در اینجا طرز تهیه وافل بلژیکی را آموزش داده ایم که در آن سفیده به طور جدا زده میشود و در نتیجه مایه بیشتر پف میکند. برای پخت مدل بلژیکی لازم است عمق صفحات دستگاه شما بیشتر از وافل ساز‌های معمولی باشد. ولی نگران نباشید. اگر دستگاه شما از نوع معمولی است هم میتوانید از همین دستور استفاده کنید. کافی است زرده و سفیده را جدا نکنید و فقط مایه را با همزن دستی با ملایمت هم بزنید. درست مثل مایه پنکیک که نیاز به هم زدن زیاد ندارد.

مواد لازم برای وافل

آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۴ قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق
تخم مرغ ۲ عدد
شیر گرم ۱ و ۱/۲ لیوان
کره ۱/۳ لیوان
وانیل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه وافل صبحانه

مرحله اول:

صفحات دستگاه وافلساز را با کره ذوب شده یا کمی روغن سرخ کردنی چرب کنید. دستگاه را روشن کنید تا گرم شود.

وافل چیست؟

مرحله دوم:

در یک کاسه‌ی بزرگ، آرد، نمک، بیکینگ پودر و شکر را باهم مخلوط کنید.

وافل چیست؟

مرحله سوم:

زرده و سفیده‌ی تخم مرغ‌ها را جدا کنید و جداگانه هم بزنید. شیر، کره و وانیل را به زرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به محتویات کاسه‌ی آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

وافل چیست؟

مرحله چهارم:

سفیده را در انتها به محتویات اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

وافل چیست؟

مرحله پنجم:

با استفاده از یک ملاقه مقداری از مایه بردارید و روی قالب وافل ساز بریزید. در دستگاه را ببندید. وافل‌ها را حدود ۹۰ ثانیه بپزید.

وافل چیست؟

زمانی که وافل صبحانه طلایی رنگ شد می‌توانید آن را در بشقاب مناسب بگذارید. کمی توت فرنگی خرد شده کنار آن بریزید و این شیرینی خوشمزه و لذیذ را با خامه، شیره یا شکلات نوش جان کنید. پیشنهاد میکنم وافل رو با مربا آلبالو هم امتحان کنید. طعمش فوق العاده میشه.

وافل چیست؟

آموزش تهیه وافل در فر

برای تهیه این صبحانه خوشمزه در فر نیاز به قالب وافل سیلیکونی دارید. درجه فر را از قبل روی ۲۲۰ درجه تنظیم و آن را گرم کنید. مایه را داخل قالب چرب شده مورد نظر بریزید. سپس آن را به مدت ۹-۱۰ دقیقه در فر گرم شده بگذارید تا پخته شود. بعد از کمی خنک شدن، وافل‌های پخته شده را به آرامی از قالب جدا کنید. قالب سیلیکونی به راحتی جدا میشود. حال آن‌ها را داخل سینی فر بچینید و ۳-۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا طلایی رنگ شوند. در صورت لزوم چند دقیقه شعله بالای فر را هم کنید.

وافل چیست؟

نکات کلیدی تهیه وافل:

– بافت وافل بلژیکی از مدل معمولی ترد‌تر و سبک‌تر است.

– در برخی از دستور‌های وافل بلژیکی به جای بیکینگ پودر از مخمر استفاده میشود.

– دقت کنید فقط یک لایه نازک از مواد روی صفحات دستگاه را بپوشاند. اگر مایه شما زیاد باشد بعد از چند ثانیه از دستگاه سر میرود. تمیز کردن دستگاه کار دشواری است که مطمئنم هیچ یک از شما علاقه‌ای به انجام آن ندارید.

– برای این که مایه را راحت‌تر روی دستگاه بریزید میتوانید از ابتدا آن را در یک پارچ یا پیمانه پارچی دسته دار درست کنید. به این ترتیب دیگر نیازی به استفاده از ملاقه نیست.

منبع: ایران کوک

 

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار