باید و نبایدها در مصرف خربزه
کد خبر: ۲۱۹۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2021 August 09    -    ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
خربزه خواص زیادی برای سلامت افراد دارد و منبع غنی از ویتامین ث می باشد.
 خربزه با وجود کالری کمی که دارد به خوبی هضم می‌شود. حدود ۳۵ کیلوکالری در ۱۰۰ گرم خربزه وجود دارد. خربزه را نباید با معده خالی یا با غذای دیگر یا با میوه دیگر خورد زیرا باعث ایجاد گاز یا اسهال می‌شود.
 
باید و نبایدها در مصرف خربزه
 
 بهترین گزینه این است که یک ساعت بعد از غذا، خربزه بخورید .در صورت تشدید پانکراتیت حاد (التهاب لوزالمعده)، کوله سیستیت (التهاب کیسه صفرا و زخم معده) باید از خوردن خربزه اجتناب شود.از آن‌جا که خربزه به عنوان یک ملین ملایم عمل می‌کند، در صورت بروز هر گونه اختلال در کار روده‌ها نیازی به مصرف آن نیست.
 
این میوه می‌تواند مشکلات روده را تشدید کند.خربزه حاوی ویتامین C بیشتری نسبت به هندوانه است. 100 گرم خربزه حاوی حدود ۳۶ میلی گرم ویتامین C است، در حالی که هندوانه حدود 8 میلی گرم ویتامینC  دارد. این به آن معنی است که شما برای تأمین نیاز روزانه اسید اسکوربیک که برای بزرگ سالان ۷۰-۱۰۰ میلی گرم است، فقط ۲۰۰ گرم خربزه بخورید برای بدن کافی است. ویتامین C نه تنها برای ایمنی مهم است بلکه اثر مفیدی روی پوست دارد.
بهداشت نیوز
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
0
1
ما که هر وقت خربزه مشهدی میخوریم یه چیزمون میشه متاسفانه...
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار