طرز تهیه رولت خامه ای تابه ای بدون استفاده از فر
کد خبر: ۲۱۷۷۶
تاریخ انتشار: 2015 December 20    -    ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱
بعضی ها کار با فر برایشان سخت است، برای همین از درست کردن کیک ها و شیرینی ها طفره می روند. برای اینکه دیگر بهانه ای نداشته باشند، طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر را آموزش داده ایم.
مواد اولیه:

تخم مرغ 2 عدد
آرد 50 گرم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
شکر 50 گرم
خامه (قنادی یا فرم گرفته) به میزان لازم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

روش تهیه رولت خامه ای تابه ای بدون استفاده از فر

طرز تهیه:

1- تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد.

2- سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کنید با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.

3- تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید.

4- حرارت باید بسیار کم باشد. سپس 10 دقیقه یک طرف و 5 دقیقه طرف دوم را بپزید.

5- بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید.

6- بگذارید کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی کنید.

7- میتوانید از انواع مغزها و موز و شکلات به دلخواه لای رولت بریزید و دوباره رول کنید.

8- کاغذ روغنی را دور رولت بپیچیدو در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.

ایران
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار