نکات کلیدی برای پخت بهتر کیک قابلمه‌ای پف‌دار
کد خبر: ۲۱۷۷۵۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2021 July 22    -    ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
کیک را غیر از فر و دستگاه کیک‌پز می‌توان در قابلمه هم تهیه کرد. در این مطلب با طرز تهیه نوعی کیک ساده و خوشمزه آشنا می‌شوید. به کسانی که علاقه‌مند به تهیه کیک قابلمه‌ای هستند پیشنهاد می‌کنم تهیه این کیک ساده و بسیار خوشمزه را از دست ندهند. در ادامه همراه ما باشید تا با مواد اولیه و روش تهیه آن آشنا شوید.
کیک ساده

عکس یادگاری سلبریتی‌ها در کنار نسخه جوانشان«تابناک با تو» - به کسانی که علاقه‌مند به تهیه کیک قابلمه‌ای هستند پیشنهاد می‌کنم تهیه این کیک ساده و بسیار خوشمزه را از دست ندهند. در ادامه همراه ما باشید تا با مواد اولیه و روش تهیه آن آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه تهیه کیک قابلمه‌ای

روغن مایع: ۲/۳ لیوان
آرد: ۲ لیوان

شیر: ۱.۲۵ لیوان (یک و یک‌چهارم لیوان)
شکر: ۱.۵ لیوان
تخم مرغ: ۴ عدد
بکینگ پودر: ۲.۲۵ قاشق چای‌خوری (دو و یک چهارم قاشق چای‌خوری)
وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک قابلمه‌ای پف‌دار | نکات کلیدی برای پخت بهتر این کیک خوشمزه

 

 

طرز تهیه تهیه کیک قابلمه‌ای

۱- برای شروع کار تهیه آرد و سه بار الک می‌کنیم. شیر و روغن مایع را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار می‌دهیم تا ولرم شود. شکر، تخم مرغ‌ها و وانیل رو با همزن، انقدر هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

۲- آرد و با بکینگ پودر مخلوط می‌کنیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کامل یکدست شود، شیر و روغن مایع را داخل مواد ریخته و هم می‌زنیم.

۳- کف قابلمه و اطراف آن را با کمی روغن چرب می‌کنیم و مایه کیک را داخل آن می‌ریزیم. روی شعله، شعله پخش کن قرار داده، و درب قابلمه را دم کنی می‌زنیم، کیک را با حرارت کم به مدت یک ساعت می‌پزیم.

طرز تهیه کیک قابلمه‌ای پف‌دار | نکات کلیدی برای پخت بهتر این کیک خوشمزه

نکات کلیدی برای تهیه بهتر این کیک

۱- برای این کیک از آرد قنادی یا سه صفر استفاده کنید.

۲- این کیک به دلیل بافت اسفنجی که داره مناسب خامه کشی است.

۳- تمام مواد کیک به مدت نیم ساعت در دمای محیط بزارید تا هم دما با محیط شود.

۴- در تمام مراحل مخلوط کردن مواد، با حوصله و کامل هم بزنید تا بافت کیک یکدست شود.

۵- حین پخت کیک به هیچ عنوان درِ قابلمه را برندارید چون کیک شما پف نمی‌کند.

۶- برای اطمینان از پخت کیک با خلال دندون آن را چک می‌کنیم در صورت نچسبیدن مواد به خلال دندان کیک پخته است.

باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۱
0
1
۵- حین پخت کیک به هیچ عنوان درِ قابلمه را برندارید چون کیک شما پف نمی‌کند.

۶- برای اطمینان از پخت کیک با خلال دندون آن را چک می‌کنیم در صورت نچسبیدن مواد به خلال دندان کیک پخته اس
متناقظه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار