خوراک مرغ و سیب‌زمینی، مجلسی و جا افتاده
کد خبر: ۲۱۶۲۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2021 July 06    -    ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
شاید خوراک مرغ یک غذای ساده و نسبتا دم‌دستی به نظر برسد، اما اگر آن را به روشی حرفه‌ای تهیه کنید، می‌تواند یکی از غذای سفره مهمانی‌هایتان هم باشد. خوراک رنگارنگ مرغ، یکی غذای خوشمزه است که هر سلیقه‌ای با آن کنار می‌آید. همه این بهانه‌ها کافی است تا طرز تهیه خوراک مرغ و سیب‌زمینی مجلسی را به شما آموزش دهیم.

خوراک مرغ و سیب‌زمینی، مجلسی و جا افتاده«تابناک با تو» - شاید خوراک مرغ یک غذای ساده و نسبتا دم‌دستی به نظر برسد، اما اگر آن را به روشی حرفه‌ای تهیه کنید، می‌تواند یکی از غذای سفره مهمانی‌هایتان هم باشد.

خوراک مرغ و سیب‌زمینی، مجلسی و جا افتاده

خوراک رنگارنگ مرغ، یکی غذای خوشمزه است که هر سلیقه‌ای با آن کنار می‌آید. همه این بهانه‌ها کافی است تا طرز تهیه خوراک مرغ و سیب‌زمینی مجلسی و جا افتاده را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

سینه مرغ: دو عدد
سیب زمینی: چهار عدد
پیاز: یک عدد
هویج: دو عدد
پودر آویشن: یک قاشق چایی خوری
رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
سیر: سه حبه
برگ بو: یک عدد
فلفل قرمز: یک عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم

خوراک مرغ و سیب‌زمینی، مجلسی و جا افتاده

طرز تهیه

یک کاسه با سایز متوسط انتخاب کنید، سیب زمینی‌ها را درشت خرد کنید و درون آن بریزید سپس چند قاشق روغن، نمک، فلفل و پودر آویشن به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا موادی که اضافه کرده‌اید کاملا به خورد سیب‌زمینی‌ها برود.

یک تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن درون آن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود. پیاز و سیر رنده شده را داخل روغن بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شوند. هویج‌ها را خرد کنید و آن را به سیر و پیازتان اضافه کنید و با هم تفت دهید تا هویج‌ها نیز نرم شوند.

سینه مرغ را به اندازه‌های مورد نظرتان خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و آن‌ها را تفت دهید و پس از چند دقیقه که رنگ مرغ‌ها کمی تغییر کرد فلفل دلمه‌ای خرد شده و مخلوط سیر و پیاز و هویج را به آن اضافه کنید.

خوراک مرغ و سیب‌زمینی، مجلسی و جا افتاده

به مواد فرصت دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند و مرغ طعم مواد را به خود بگیرد سپس رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید و سیب زمینی‌هایی را که از قبل آماده کرده بودید را به آن‌ها اضافه کنید و حدود سه لیوان آب روی آن بریزید و برگ بو را داخل آن بیندازید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید که خوراکتان بپزد.

حواستان باشد که حرارت را زیاد نکنید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا کم کم آب غذا کم شود و خوراک مرغ خوشمزه‌تان را سرو کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۶
0
0
همان تاس کباب خودمان
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار