پروتئین تراپی مو چیست؟
کد خبر: ۲۱۴۸۰۸
تاریخ انتشار: 2021 June 30    -    ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۴
پروتئین تراپی مو یا پروتئین درمانی روشی برای احیا و صافی مو‌ها محسوب می‌شود. همان گونه که می‌دانید پروتئین یکی از اجزای اصلی در بافت مو‌های شماست که نقش موثری در سلامت آن ایجاد می‌کند؛ بنابراین کمبود پروتئین می‌تواند ظاهر ناخوشایندی برای مو‌های شما ایجاد می‌کند.

پروتئین تراپی مو چیست؟

پروتئین تراپی مو چیست؟اختصاصی «تابناک با تو» - پروتئین تراپی مو یا پروتئین درمانی روشی برای احیا و صافی مو‌ها محسوب می‌شود. همان گونه که می‌دانید پروتئین یکی از اجزای اصلی در بافت مو‌های شماست که نقش موثری در سلامت آن ایجاد می‌کند؛ بنابراین کمبود پروتئین می‌تواند ظاهر ناخوشایندی برای مو‌های شما ایجاد می‌کند. اما پیش از هر چیز باید بدانید آیا موهایتان از کمبود پروتئین رنج می‌برد یا خیر.

البته تشخیص این موضوع کار چندان دشواری هم نیست. در ادامه این مطلب به بررسی نشانه‌های کمبود پروتئین و همچنین پروتئین درمانی مو می‌پردازیم. همچنین اگر علاقه‌مند به یادگیری و کسب درآمد در حوزه مو و زیبایی هستید، در دوره آموزش صافی و احیای مو شرکت کنید.

پروتئین تراپی مو چیست؟

پروتئین تراپی مو چیست؟

همان گونه که قبلا هم اشاره کردیم، پروتئین کراتین بخش عمده تار‌های مو را تشکیل می‌دهد. این پروتئین نقش عمده‌ای در سلامت و تقویت مو‌ها ایفا می‌کند. عدم مراقبت از مو‌ها و آسیب‌های ناشی از رنگ شدن‌های مکرر، آلودگی‌ها و مواردی از این دست می‌تواند منجر به تجزیه کراتین شود. در این صورت موهایتان بر اثر کمبود پروتئین از ظاهر ناخوشایندی برخوردار می‌شود.

شیوه زندگی و نوع رژیم غذایی نقش موثری در کمبود پروتئین دارند. حفظ یک رژیم غذایی متعادل و غنی از پروتئین، امری ضروری برای رشد و تقویت مو‌ها به شمار می‌رود. در واقع عدم مصرف پروتئین کافی ممکن است منجر به ریزش موهایتان شود. در این شرایط برای کمک به رشد و سلامت موهایتان نیاز به پروتئین درمانی خواهید داشت.

نحوه عملکرد پروتئین‌های موی سر

پروتئین تراپی مو با اعمال محصولات سرشار از پروتئین به موهایتان منجر به جذب بیشتر مواد کراتین و تقویت موهایتان می‌شود. البته برای پروتئین درمانی می‌توانید از محصولات شیمیایی موجود در بازار استفاده کنید و یا درمان‌های خانگی را برای موهایتان آغاز کنید.

این شیوه در واقع با اتصال پروتئین‌های هیدرولیز شده به کوتیکول‌های مو، منجر به تقویت لایه‌های کوتیکول و ترمیم رشته‌های مو می‌شود. همچنین این درمان، تخلخل رشته‌های مو را از میان بر می‌دارد و مانند سدی در اطراف ساقه، از آسیب‌های احتمالی جلوگیری می‌کند. به این ترتیب منجر به تقویت و ترمیم مو‌های آسیب دیده می‌شود.

پروتئین تراپی مو چطور باعث احیا موهایتان می‌شود؟

پروتئین تراپی مو، با اتصال پروتئین‌های هیدرولیز شده به کوتیکول مو و سخت شدن لایه کوتیکول، برای اصلاح رشته‌های مو، استفاده می‌شود.

اگر سوراخ‌هایی در کوتیکول مو وجود داشته باشد، پروتئین درمانی موها، این شکاف‌ها را مرتب کرده و سدی در اطراف ساقه مو قرار می‌دهد تا آسیب‌های بعدی کاهش یابد؛ و به نقویت و ترمیم مو‌های آسیب دیده تان کمک خواهد کرد.

نشانه‌های کمبود پروتئین در مو‌ها

پروتئین تراپی مو چیست؟

قبل از اینکه به آموزش پروتئین تراپی مو بپردازیم، لازم است برخی نشانه‌ها برای کمبود پروتئین در مو‌ها را تشخیص دهید. بسیاری از افراد بر این باورند که داشتن مو‌های خشک نشانه‌ای از کمبود پروتئین در مو‌ها به شمار می‌رود. اما بد نیست بدانید خشکی مو به تنهایی نمی‌تواند نشانه کمبود پروتئین باشد. اگر از مو‌های خشکی برخوردار هستید، بهتر است پیش از شروع پروتئین درمانی از محصولات مرطوب کننده و آبرسان‌های قوی استفاده کنید. اما اگر پس از مدتی همچنان دچار خشکی مو بودید، می‌توانید از این روش استفاده کنید. در ادامه این مطلب ۵ نشانه کمبود پروتئین را برایتان شرح می‌دهیم.

۱. از بین رفتن خاصیت ارتجاعی مو‌ها

از بین رفتن خاصیت ارتجاعی مو‌ها یکی از نشانه‌های واضح کمبود پروتئین است. اما برای این که خاصیت ارتجاعی موهایتان را کنترل کنید، کافیست این ترفند را امتحان کنید. بخش کوچکی از رشته‌های موهایتان را انتخاب کنید و آن را به آرامی بکشید. اگر این رشته پس از کشیده شدن به حالت طبیعی خود باز نگردد و یا بشکند، به احتمال زیاد نیاز به پروتئین درمانی مو خواهید داشت.

پروتئین تراپی مو چیست؟

۲. خشک و وز شدن مو‌ها

اگر مداوم به رنگ کردن مو مشغول هستید، احتمال کمبود پروتئین در آن زیاد است. مو‌های رنگ شده نسبت به مو‌های طبیعی در معرض آسیب‌ها و تخلخل بیشتری هستند. در این موارد پروتئین درمانی مو می‌تواند به تقویت مو‌های رنگ شده و حفظ سلامت آن کمک بسزایی داشته باشد.

۳. شکستگی و ریزش مو‌ها

ریزش بیش از اندازه مو می‌تواند زنگ خطری برای کمبود پروتئین در مو‌های شما باشد. البته فراموش نکنید ریزش ۱۰۰ تار مو در روز طبیعی است و لازم نیست نگران باشید. اما اگر حس می‌کنید موهایتان بیش از این‌ها می‌ریزد بهتر است پروتئینه کردن مو را آغاز کنید. به خصوص اگر ریزش موهایتان از ریشه نباشد و به راحتی بشکند، حتما برای تقویت آن اقدام کنید.

پروتئین تراپی مو چیست؟

۴. نرم و نازک شدن مو‌ها

مو‌های نرم و نازک که بر اثر نشانه دیگری برای کمبود پروتئین به شمار می‌رود. پروتئین می‌تواند به احیای بافت رشته‌های مو کمک کند و از افتادگی و نرمی بیش از حد مو‌ها جلوگیری کند.

۵. تخلخل زیاد

اگر در بافت موهایتان تخلخل زیادی وجود دارد، احتمال شکستگی و همچنین موخوره در موهایتان زیاد است. این عوامل باعث آسیب پذیری بیشتری رشته‌های مو می‌شود. این نوع مو‌ها آب بیشتری نیاز دارند. همچنین وجود عواملی از جمله گره خوردن و وز شدن تجربه آشنایی برای مو‌های متخلخل هستند. پروتئین درمانی نقش موثری در درمان مو‌های متخلخل دارد. این روش با تغذیه مناسب مو‌ها از عوامل آسیب رسان مانند موخوره جلوگیری می‌کند. اگر می‌خواهید تخلخل موهایتان را چک کنید، این ترفند را امتحان کنید. یکی از تار‌های مویتان را در یک کاسه آب قرار دهید. اگر مو در کاسه آب فرو برود، یعنی تخلخل زیادی دارد.

پروتئین تراپی مو چیست؟

پروتئین تراپی مو چه فواید و ویژگی‌هایی دارد؟

 

نرم کنندگی: پروتئین ترابی با از بین بردن سلول‌های مرده پوست سر و افزودن پروتئین به آن، مو‌ها را حالت دهنده و نرم می‌کند.

تقویت مو: با وارد شدن پروتئین‌های هیدرولیز شده به فولیکول‌های مو آن‌ها را سخت و محکم وا تقویت می‌کند.

مرطوب کنندگی: با از بین رفتن سلول‌های مرده پوست سر با پروتئین‌ها مو‌ها به طور موثر‌تر مرطوب می‌شوند.

حجم دهنده: در نهایت درمان پروتئین مو‌های شما را ضخیم‌تر، بلندتر و سالم‌تر می‌کند.

پروتئین تراپی مو چیست؟

عوارض پروتئین تراپی مو

در حالی که استفاده از این روش برای مو‌ها مفید است و رشد آن‌ها را تقویت می‌کند، اما باید بدانید که پروتئین تراپی مو عوارض هم دارد. بسیاری از محصولات درمانی ممکن است باعث واکشن‌های پوستی و سایر عوارض جانبی شوند. همچنین متخصصان زیبایی نیز که بیشتر در معرض تماس با این مواد هستند، ممکن است به سلامت آن‌ها نیز آسیب وارد شود.

توصیه می‌کنیم قبل از هرکاری با یک متخصص در حوزه زیبایی و آرایشی مشورت کنید تا احتمال چنین آسیب‌هایی وجود نداشته باشد. برای این کار می‌توانید با آموزشگاه آرایشگری رز سرخ ارتباط برقرار کرده و سوالات خود را از مربیان با سابقه ما بپرسید. اگر آسم، آلرژی یا حساسیت به بو دارید، ممکن است در خطر بیشتری برای عوارض جانبی مواد شیمیایی موجود در هوا باشید.

چرا باید از پروتئین درمانی مو استفاده کنیم؟

قبل از صحبت درباره چرایی استفاده از پروتئین درمانی مو، بیایید درباره مو بیشتر بدانیم. همانطور که همه ما می‌دانیم، مو‌های قابل مشاهده از سلول‌های مرده ساخته شده‌اند. رشد مو در زیر پوست سر، در فولیکول مو اتفاق می‌افتد. وقتی سلول‌های موی جدید تشکیل می‌شوند، سلول‌های مرده قدیمی به سمت بالا رانده می‌شوند و به همین دلیل است که مو رشد می‌کند. در واقع، مو از پروتئینی به نام کراتین تشکیل شده است.

تمام پروتئینی که می‌خوریم به اسید‌های آمینه تجزیه می‌شوند که توسط کبد برای ایجاد پروتئین‌های مختلف استفاده می‌شوند. بنابراین، در زیر پوست سر، میلیون‌ها فولیکول مو وجود دارد که از آمینو اسید‌های موجود در غذا، کراتین ایجاد می‌کنند. رشد مو در این سلول‌ها اتفاق می‌افتد و به این ترتیب مو تشکیل می‌شود؛ بنابراین پروتئین به معنای واقعی کلمه برای تشکیل هر رشته مو حیاتی است! پروتئین درمانی به شما کمک می‌کند سطح پروتئین را در مو و پوست سرتان به حالت ایده‌آل برسانید. همچنین استفاده از شامپو، نرم کننده و ماسک موی غنی از بیوتین برای کمک به این مسئله عالی است.

پروتئین تراپی مو چیست؟

نحوه پروتئین درمانی مو با مواد طبیعی در خانه

۱. مواد را با هم مخلوط کنید

برای تهیه ماسک پروتئین درمانی با مواد طبیعی به ۵ قاشق سس مایونر، ۳ قاشق روغن زیتون، و یک عدد تخم مرغ کامل نیاز دارید. تمام این مواد را در یک کاسه بریزید و خوب بهم بزنید تا یک مخلوط یکدست ایجاد شود.

سس مایونز حاوی تخم مرغ، سرکه و روغن است. این مواد مو‌های شما را نرم و مرطوب کرده و پوست سرتان را تقویت می‌کنند. علاوه بر این، تخم مرغ حاوی بیوتین است که باعث تقویت و رشد مو‌های شما می‌شود.

۲. مخلوط را به مو‌های خود بمالید

مو‌های خود را دسته بندی کنید و هر قسمت را به طور کامل به ماسک آغشته کنید. موهایتان را ماساژ بدهید تا ماسک کاملا به تمام تار مو‌ها برسد.

۳. موهایتان را با حوله بپوشانید

برای تاثیر بیشتر ماسک، بهتر است که موهایتان گرم باشد. برای ایجاد یک محیط گرم می‌توانید یک لایه پلاستیک روی موهایتان بکشید و سپس با یک حوله آن را بپوشانید. گرما باعث می‌شود مواد مغذی موجود در ماسک بهتر به مو‌ها و پوست سر شما نفوذ کند.

۴. چند دقیقه صبر کنید و سپس موهایتان را بشویید


پس از پیچیدن حوله دور سر خود، ۳۰ دقیقه صبر کنید تا ماسک به خوبی روی تار مو‌های شما تاثیر بگذارد. سپس می‌توانید موهایتان را با شامپوی ملایم روزانه و آب ولرم آبکشی کنید. پس از خشک شدن، متوجه زیبایی و درخشش موهایتان خواهید شد.

پروتئین تراپی مو چیست؟

هر چند وقت یکبار باید پروتئین تراپی کرد؟

اینکه هر چند وقت یکبار مو‌های خود را پروتئین درمانی کنید، به نوع درمانی که انتخاب می‌کنید و همچنین نوع موی شما بستگی دارد. برخی از انواع ملایمتر از درمان‌های پروتئینی می‌توانند بیشتر استفاده شوند (به عنوان مثال هفته‌ای یکبار)، در حالی که اگر از مواد و یا محصولات قوی‌تر استفاده کنید، تعداد دفعات باید کمتر باشد (هر ۴ تا ۶ هفته) و با مراقبت بیشتر. قبل از استفاده از یک محصول برای پروتئین درمانی، برچسب آن را بخوانید تا ببینید چقدر باید استفاده شود - در این حالت به مو‌های خود نیز لطف خواهید کرد!

پروتئین درمانی طبیعی (خانگی) برای مو

پروتئین درمان مو با ماسک موز، عسل و روغن نارگیل

تمام ترکیبات طبیعی در این ماسک موهای‌تان را پروتئینه خواهد کرد. سه عدد موز کاملا رسیده را له و یا ریز ریز خورد کنید و در مخلوط کن بریزید.

پروتئین تراپی مو چیست؟

دو قاشق غذا خوری عسل اضافه کنید و بعد هم یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل به دیگر مواد بیافزایید. بگذارید همه مواد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در مخلوط‌کن با هم ترکیب شوند تا خمیر غلیظ و کِرمی شکلی درست شود.

 

در صورتیکه حس می‌کنید خمیر کمی سفت یا غلیظ است می‌توانید با استفاده از آب آن را کمی رقیق کنید، فقط دقت داشته باشید خمیرتان زیاد شل نشود. مو‌های خود را به چند قسمت تقسیم کنید و ماسک را از ریشه تا نوک مو‌ها به همه سرتان بمالید. با کف دستان‌تان مو‌ها و کف‌سر را ماساژ دهید.

 

با استفاده از یک کلاه حمام موهای‌تان را بپوشانید و هم زمان ۳۰ دقیقه دراز بکشید و پاهای خود را بالاتر از بدن‌تان بگذارید تا قدری هم به بدن‌تان استراحت دهید. بعد از ۳۰ دقیقه مو‌ها را با آب گرم، شامپو و نرم‌کننده همیشگی‌تان بشویید. نرم‌کننده را فراموش نکنید.

 

بگذارید مو‌ها به شکل طبیعی خشک شوند و سعی کنید از خشک کننده‌های مو مانند سشوار استفاده نکنید.

پروتئین تراپی مو چیست؟

آووکادو

آووکادو شامل اسید‌های چرب و پروتئین‌هایی است که مو‌های صدمه دیده را ترمیم، محکم و تغذیه می‌کند. شما می‌توانید با آووکادو یا مخلوط آووکادو خرد شده با مایونز، پروتئین درمانی کنید. شما می‌توانید از این ماسک برای همه مو‌ها و پوست سر خود استفاده کنید تا آن‌ها را حالت دهید و تغذیه کنید.

پروتئین تراپی مو چیست؟

ماست

محصولات لبنی، مانند ماست و خامه شامل پروتئین‌ها و اسید لاکتیک‌هایی هستند که مو‌های شما را تمیز می‌کنند. شما می‌توانید یک نرم کننده پروتئینی با مخلوط کردن یک تخم مرغ و مقداری ماست به دست آورید. بگذارید این مخلوط حدود ۲۰ دقیقه روی موهایتان بماند و بعد با آب ولرم بشویید.

حرف آخر

پروتئین تراپی مو چیست؟

در مقایسه با روش‌های درمان شیمیایی، افزودن پروتئین به مو‌های شما می‌تواند یک گزینه ایده آل محسوب شود. این کار نه تنها باعث می‌شود مو‌های شما از بیرون تغذیه شود، بلکه به تقویت یکپارچگی ساقه مو از داخل نیز کمک می‌کند. با این حال، شما باید مطمئن شوید که پروتئین معمول روزانه را برای مو‌های خود تامین نمائید.

همچنین اگر علاقه‌مند به یادگیری استفاده از روش پروتئین تراپی مو هستید، می‌توانید در دوره‌های صافی و احیای مو در آموزشگاه رز سرخ شرکت نمائید. فراموش نکنید که نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مقاله اعلام نمائید.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار