افزودنی‌هایی که چای را خوشمزه‌تر و جادویی می‌کنند
کد خبر: ۲۱۲۸۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2021 May 28    -    ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۵
به گزارش آژانس خبری آلمان برای تنوع دادن و خوشمزه تر شدن چای و همچنیک مفید واقع شدن آن ، برخی از مواد افزودنی وجود دارد که طعم آن را بهبود می بخشد و مفید بودن آن را افزایش می‌دهد.

افزودنی‌هایی که چای را خوشمزه‌تر و جادویی می‌کنند

افزودنی‌هایی که چای را خوشمزه‌تر و جادویی می‌کننداختصاصی تابناک با تو؛ چای حتی در روزهای گرم هم یکی از محبوبترین نوشیدنی‌های دنیا است و از بهترین مواردی است که می‌تواند برای بدن سرو شود. به گزارش آژانس خبری آلمان برای تنوع دادن و خوشمزه تر شدن چای و همچنیک مفید واقع شدن آن، برخی از مواد افزودنی وجود دارد که طعم آن را بهبود می بخشد و مفید بودن آن را افزایش می‌دهد. 

عسل

افزودنی‌هایی که چای را خوشمزه‌تر و جادویی می‌کنند

عسل در صورت مصرف معتدل بر میزان قند خون و انسولین تأثیر منفی ندارد و عسل می تواند علائم سرماخوردگی و آنفولانزا و همچنین گلودرد یا گلو را تسکین دهد و مخلوط عسل و چای به کاهش وزن، پاکسازی پوست نیز کمک می‌کند و با عفونت ها مبارزه کند.

روغن نارگیل

افزودنی‌هایی که چای را خوشمزه‌تر و جادویی می‌کنند

می‌توانید برای خوشمزه شدن چاییتان چند قطره روغن نارگیل به آن اضافه کنید، که علاوه بر خوشمزه شدن چای فواید آن را نیز بالا می‌برد. روغن نارگیل حاوی ترکیبی بی نظیر از اسیدهای چرب است، به کاهش چربی کمک می‌کند و عملکردهای شناختی را بهبود می‌بخشد و برای زنان باردار بسیار مفید است.

روغن اسطوخودوس

افزودنی‌هایی که چای را خوشمزه‌تر و جادویی می‌کنند

یکی از پرمصرف ترین روغن‌ها است، طعم و عطر فوق‌العاده ای دارد و نه تنها به دلیل عطر و بوی فوق العاده آن، بلکه باعث تسکین روماتیسم و ​​مشکلات گوارشی می‌شود به آرامش کمک می‌کند، استرس را کاهش می‌دهد و سردرد را تسکین می‌دهد.

دارچین

افزودنی‌هایی که چای را خوشمزه‌تر و جادویی می‌کنند

دارچین باعث کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع گرفتگی‌های قاعدگی، مبارزه با عفونت ها و آنفلوانزای عمومی‌، عفونت‌ها و بیماری های مزمن می شود، همچنین دارچین به دلیل خاصیت کاهش قند خون شناخته شده است.


زنجبیل

افزودنی‌هایی که چای را خوشمزه‌تر و جادویی می‌کنند

زنجبیل به بدن کمک می‌کند مواد مغذی مورد نیاز را جذب کند، درد معده و روده تحریک پذیر را تسکین می‌دهد، هضم و گردش خون را بهبود می‌بخشد و باعث کاهش وزن می‌شود. چای زنجبیل به ویژه در خانم‌های باردار می‌تواند معده را تسکین دهد.

 

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Romania
|
۱۲:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۷
0
3
استفاده از زنجبیل و دارچین که در ایران خیلی معمول هست.
اما روغن نارگیل رو من تا حالا ندیده بودم. امتحانش فکر کنم ضرری نداره.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار