بسیاری از ما عادت داریم به هنگام خرید نان مقدار بیشتری خریداری کرده و آن را در فریزر قرار میدهیم و بعدا آن را روی گاز و ماکروویو داغ کرده و مصرف میکنیم؛ حال آنکه کارشناسان معتقدند این کار، برای سلامتی ما ضرر دارد.
یک کارشناس تغذیه مصری در این خصوص گفت: هنگامی که نان را داغ میکنید، گازهای سمی مانند متان تولید میشود که این هم به دلیل آن است که مواد نشاستهای در معرض دمای بالا قرار گرفته و اجزای نشاستهای آن از بین رفته و به مواد خطرناکی برای بدن تبدیل میشوند که میتواند سبب سرطان شود؛ همچنانکه رنگ نان نیز تغییر میکند.
او در ادامه بیان کرد: این کار همچنین میتواند گاز «گوگرد دی اکسید» تولید کند که بر سیستم گوارش ما اثر میگذارد و سبب زخم معده، روده و سوء هاضمه شود.
این پزشک همچنین در خصوص گرم کردن نان در مایکروویو گفت آن را در معرض اشعههای مضری قرار میدهد که میتواند سبب سرطان شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
اینطوری بخوای فکر کنی کلن زندگی کردن هم کار خطرناکی هست
ظاهرا کارشناسهاتون هم مثل خبرنگارهاتون هستند
یعنی آتش مستقیم به نان نمی خوره
یرای همسن انرژی زیادی هم هدر می ره از زمان پخت نان با سوخت هاییی نظیر گازوعیل قانون گزاشتن پخت مستقیم ممنوع است
ترکیبات هیدروکربنی بعد ار سوختن دی اکسید کربن تولید می کنند نه متان.
مقدار گوگرد در نان مگر چه قدر است که دی اکسید گوگرد تولید و سمیت ایجاد کند؟؟!!!!! آن هم یک ترکیبی که گاز است.
در هوای آلوده شهری غلظت این ترکیب صدها برابر سوختن یک نان در اتمسفری که تنفس می کنید وجود دارد.
عجب کارشناس هایی دارید. از یک دانش آموز دبیرستانی فرآیند سوختن ترکیبات هیدروکربنی در شرایط هوازی را بپرسید محصولات واکنش برای شما به سادگی توضیح می دهد.
روى نفت و گازوييل و هيزم چطور ؟
تمام نانواها از يكى از اين سوختها استفاده ميكنند اون اشكالى نداره ؟
فر گازسوز چطور ؟
راستی از سیب زمینی کنار مودم چه خبر؟
سرطان زا بودن امواج موبایل و ...
بالاخره ما با کدام سازتون برقصیم تابناک جان...