«تابناک با تو» - بزودی تعطیلات تابستانی که مدتها انتظار آن را میکشید فرا میرسد و زمان پیک نیک، گردش و البته کباب. (اگه کرونا بزاره!) و برای اینکه گوشت واقعا خوشمزه شود، باید از قبل از ماریناد کرده و به درستی آماده کنید.
طرز تهیه ماریناد با گوجه فرنگی و رزماری
کباب گوشت بره
برای کسانی که گوشت گاو، گوشت بره یا مرغ را ترجیح میدهند - ماریناد با گوجه فرنگی و رزماری مفید خواهد بود. گوشت فوق العاده لطیف، آبدار و بسیار معطر به نظر میرسد به طوری که همه قسمتهای گوشت طعم دار میشود.
مواد لازم برای تهیه کباب گوشت بره:
• پیاز بزرگ سفید یا بنفش - ۲ عدد؛
• گوجه فرنگی بزرگ - ۲ عدد؛
• رزماری- ۱ شاخه؛
• نمک - ۱ قاشق چایخوری؛
• فلفل سیاه و قرمز آسیاب شده (مخلوط) - ۱ قاشق چایخوری؛
• دانه گشنیز - ۱ قاشق چایخوری.
شیش کباب آبدار و معطر
طرز تهیه شیش کباب آبدار و معطر:
•رزماری را کاملاً بشویید.
• آبکش کنید و آب اضافی آن را تخلیه کنید.
• برگها را جدا کنید
• پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید.
• گوجه فرنگیها را بشویید.
• به چند عدد برش دهید.
• همه مواد را در ظرف مخلوط کن بریزید.
• با نمک، فلفل و گشنیز مزه دار کنید.
• بزنید تا یکدست شود.
• ماریناد حاصل را روی گوشت بریزید.
• روی آن را با یک درب یا یک لایه سلفون مواد غذایی بپوشانید.
• ۵ - ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه ماریناد با تخم مرغ و مالشعیر
ششلیک گوشت گوساله
کباب گوشت گوساله دوست دارید؟ پس این دستورالعمل ماریناد گوشت صد در صد ارزش امتحان دارد.
مواد لازم برای تهیه ششلیک گوشت گوساله:
• پیاز بزرگ بنفش یا سفید - ۳ عدد؛
• تخم مرغ - ۵ عدد؛
• مالشعیر - ۱۰۰ میلی لیتر؛
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• فلفل قرمز آسیاب شده - ۰.۵ قاشق چایخوری؛
• فلفل سیاه آسیاب شده - ۰.۵ قاشق چایخوری؛
• پاپریکای قرمز شیرین - ۰.۵ قاشق چایخوری.
کباب آبدار و قرمز
طرز تهیه ششلیک گوشت گوساله:
• پیاز را پوست بگیرید و به صورت حلقههای نازک برش دهید.
• تخم مرغها را با مالشعیر با همزن بزنید.
• نمک، فلفل، فلفل قرمز را اضافه کرده و دوباره کمی بزنید.
• گوشت و پیاز را به یک ظرف مناسب منتقل کنید.
•ماریناد بریزید.
• روی آن را با یک درب یا یک لایه سلفون مواد غذایی بپوشانید.
• به مدت ۸-۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
• گوشت ماریناد شده را میتوانید روی کباب پز یا داخل فر بپزید.
طرز تهیه ماریناد با روغن زیتون و شیر
کباب مرغ
اگر سیخهای مرغ را در یک ماریناد روغن زیتون و شیر آماده کنید، بسیار خوشمزهتر و آبدارتر میشود.
مواد لازم برای تهیه مارینادکباب مرغ:
• پیاز بزرگ بنفش یا سفید - ۳ عدد؛
• سیر - ۶-۷ حبه؛
• روغن زیتون - ۱۷۰ میلی لیتر؛
• شیر - ۵۰ میلی لیتر؛
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• فلفل سیاه - برای مزه آن.
کباب مرغ
روش تهیهکباب مرغ با ماریناد روغن زیتون و شیر:
• پیاز و سیر را پوست بگیرید.
• از طریق چرخ گوشت با ریزترین شبکه عبور کرده و یا با مخلوط کن خرد کنید.
• روغن زیتون را با شیر، نمک و فلفل مخلوط کنید.
• پیاز و سیر را بریزید.
• گوشت را کاملاً مخلوط کرده و ماریناد کنید.
• روی آن را با یک درب یا یک لایه سلفون مواد غذایی بپوشانید.
• به مدت ۱-۱.۵ ساعت در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه ماریناد با کیوی و پیاز
قرمز، معطر و فوق العاده خوشمزه است
یکی دیگر از دستورالعملهای ماریناد که با طعم شیرین و ترش دلپذیری خوشایند است و به هیچ وجه از ماریناد با لیمو کمتر نیست و حتی ممکن است از آن پیشی بگیرد.
مواد لازم برای ماریناد کیوی و پیاز:
• کیوی بزرگ - ۱ عدد.
• پیاز بزرگ بنفش یا سفید - ۳ عدد؛
• روغن آفتابگردان - ۴ قاشق چایخوری؛
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• فلفل قرمز آسیاب شده - به مزه.
• فلفل سیاه آسیاب شده - برای مزه آن.
نوش جان
طرز تهیه کباب با ماریناد کیوی و پیاز:
• کیوی را پوست کنید؛
• رنده یا در مخلوط کن خرد کنید.
• پیاز را پوست بگیرید.
• حلقههای نازک برش دهید.
• کمی نمک را چاشنی کنید.
• روغن را با نمک و فلفل مخلوط کنید.
• به کیوی همراه با پیاز اضافه کنید.
• گوشت را هم بزنید و مارینا کنید.
• روی آن را با یک درب یا یک لایه سلفون مواد غذایی بپوشانید.
• برای چند ساعت در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه ماریناد با کفیر
کباب آبدار
ماریناد با کفیر تقریباً برای هر نوع گوشتی مناسب است، بنابراین با خیال راحت آن را بپزید و از یک کباب آبدار لذت ببرید.
مواد لازم برای ماریناد با کفیر:
• کفیر ۲.۵٪ چربی - ۰.۵ لیتر؛
• پیاز بزرگ سفید یا بنفش - ۲ عدد؛
• سیر - ۴-۶ حبه؛
• روغن آفتابگردان - ۴-۶ قاشق چایخوری؛
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• فلفل سیاه آسیاب شده - برای مزه آن.
کباب با ماریناد کفیر
طرز تهیه کباب با ماریناد با کفیر:
• پیاز را پوست بگیرید.
• حلقههای نازک برش دهید.
• سیر را ریز خرد کنید یا از طریق یک پرس له کنید.
• فلفل را با نمک، روغن، مخلوط پیاز و سیر و کفیر مخلوط کنید.
• هم بزنید؛
• ماریناد را روی گوشت بریزید
• روی آن را با یک درب یا یک لایه سلفون مواد غذایی بپوشانید.
• به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
منبع: سیارک