حلیم طالقان، یک حلیم متفاوت با لوبیا
کد خبر: ۲۱۰۰۷۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2021 April 27    -    ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
این غذا به دلیل وجود لوبیا (پروتئین گیاهی) و گوشت (پروتئین حیوانی) منبع خوبی از پروتئین می‌باشد. در نتیجه برای کودکان در حال رشد، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.

حلیم طالقان، یک حلیم متفاوت با لوبیا

حلیم طالقان، یک حلیم متفاوت با لوبیا«تابناک با تو» - این غذا به دلیل وجود لوبیا (پروتئین گیاهی) و گوشت (پروتئین حیوانی) منبع خوبی از پروتئین می‌باشد. در نتیجه برای کودکان در حال رشد، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.

مواد لازم

لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
بلغور گندم: ۲ پیمانه
گوشت گوسفندی با استخوان: ۵۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار لازم
پیاز: ۲ عدد

مراحل پخت

گندم و لوبیا را از شب قبل خیس می‌کنیم، تا نفخ آن گرفته شود.

گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و ۱ عدد پیاز کوچک در ۲ لیتر آب می‌پزیم.

۳ الی ۴ ساعت طول می‌کشد که گوشت وگندم و لوبیا خوب پخته شود.

بعد از پخت، مقداری پیاز داغ، نمک، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه می‌کنیم.

این حلیم به صورت نیمه دون (نیمه کوبیده)، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف می‌شود.

غذالند

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۷
1
2
عمرا تهروونی ها این غذا را بعنوان حلیم بشناسند...لوبیا چیتی هنگام پخت قرمز می شود وهمان خوراک لوبیا که تهروونی ها میشناسند...با گوشت هم می شود آبگوشت که طعم دیگری دارد...حلیم تهروونی یک چیز دیگست.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار