حلیم طالقان یک حلیم متفاوت با لوبیا
کد خبر: ۲۰۹۹۹۵
تاریخ انتشار: 2021 April 26    -    ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۸
این غذا به دلیل وجود لوبیا (پروتئین گیاهی) و گوشت (پروتئین حیوانی) منبع خوبی از پروتئین می‌باشد. در نتیجه برای کودکان در حال رشد، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.
این غذا به دلیل وجود لوبیا (پروتئین گیاهی) و گوشت (پروتئین حیوانی) منبع خوبی از پروتئین می‌باشد. در نتیجه برای کودکان در حال رشد، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.
 
حلیم طالقان یک حلیم متفاوت با لوبیا
 
مواد لازم
 
لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
بلغور گندم: ۲ پیمانه
گوشت گوسفندی با استخوان: ۵۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار لازم
پیاز: ۲ عدد
 
 
مراحل پخت
 
گندم و لوبیا را از شب قبل خیس می‌کنیم، تا نفخ آن گرفته شود.
 
گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و ۱ عدد پیاز کوچک در ۲ لیتر آب می‌پزیم.
 
۳ الی ۴ ساعت طول می‌کشد که گوشت وگندم و لوبیا خوب پخته شود.
 
بعد از پخت، مقداری پیاز داغ، نمک، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه می‌کنیم.
 
این حلیم به صورت نیمه دون (نیمه کوبیده)، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف می‌شود.
 
غذالند
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار