«تابناک باتو» کوشاری، یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه مصر میباشد. این غذای ساده گیاهی با مواد اولیه اصلی عدس، برنج، گشنیز و سس مخصوص گوجه فرنگی طبخ میشود. ترکیب عالی و لذیذ این مواد اولیه سالم و خوشمزه، بهترین غذای مصری با طعم و مزه فوق العاده را فراهم کرده است.
کوشاری را میتوانید با انواع سالادها، چون سالاد مدیترانه ای، سالاد کلم بروکلی و… نیز در وعده ناهار و یا شام سرو کنید. این غذای معروف در مدت زمان بسیار کوتاهی آماده و طبخ میشود و میتوانید خیلی سریع یک غذای بین المللی را در منزل تهیه کنید.
از دیگر انواع غذاهای معروف و خوشمزه میتوان به قابلی پلو، پائیا، خوراک بیگوس، جامبالایا، چکدرمه، مچبوس مرغ و… اشاره کرد.
مواد لازم
برنج: ۲ پیمانه
عدس: ۱ فنجان
پاستا البو: یک و نیم فنجان
گشنیز خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
ابتدا عدس را خوب بشویید و سپس ۳ فنجان آب بر روی آن در قابلمه بریزید.
ظرف را بر روی حرارت زیاد گذاشته و بعد از جوشیدن حرارت را ملایم کنید.
۱۵ دقیقه صبر کنید تا عدس نیم پز شود.
سپس حرارت را خاموش و عدس را آبکش کنید.
برنج را بشویید و با عدس در یک قابلمه مخلوط کنید.
ظرف را بر روی حرارت ملایم بگذارید و روغن، گشنیز و ادویهها را نیز به قابلمه اضافه و مخلوط کنید.
بعد از گذشت مدت ۲ تا ۳ دقیقه و مخلوط کردن مواد، ۳ فنجان آب به قابلمه اضافه تا سطح برنج و عدس را بپوشاند.
حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مخلوط برنج و عدس به خوبی بپزند.
پاستا را نیز جداگانه در یک قابلمه آب جوش بریزید.
سپس کمی نمک و روغن اضافه کرده و بگذارید کمی نرم شود.
بعد از آماده و نرم شدن پاستا، آن را آبکشی کنید.
بعد از آماده شدن برنج، آن را در دیس ریخته و پاستا را بر روی آن بریزید.
سپس کمی سس گوجه فرنگی و پیاز ترد نیز ریخته و تزیین کنید.
غذالند
نوش جان خودت که از هرچیز مزخرفی تعریف می کنی.
خوبی این غذا اینه که بدون گوشت هست. و عدس پروتئین رو تا حدودی تامین میکنه.
اون "پیاز" ترد هم دقیقا نمیدونم چیه؟! ولی پیازداغ با رب و زردچوبه خیلی خوشمزه ترش میکنه.
ممنون بابت دستور خوب و مفید.