هشدار محققان نسبت به مصرف گوشت قرمز
کد خبر: ۲۰۹۳۶۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2021 April 19    -    ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۱
محققان دریافتند، مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

محققان دریافتند، مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

نتایج یک بررس جدید نشان می‌دهد، مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، سفتی رگ‌ها و علمکرد ضعیف‌تر قلب را به دنبال دارد.

محققان انگلیسی در این تحقیق حدود ۲۰ هزار نفر را تحت بررسی قرار دادند و درنهایت دریافتند، مصرف بیشتر گوشت قرمز و فرآوری شده با عملکرد بدتر قلب ارتباط داشت. مطالعات قبلی در مورد خطرات ناشی از مصرف منظم گوشت قرمز هشدار داده است.

دانشمندان انگلیسی مصرف هر نوع گوشت قرمز - مانند گوشت گاو و گوشت بره را با کاهش عملکرد قلب مرتبط دانسته‌اند.

گوشت فرآوری شده گوشتی است که توسط نمک، دود دادن، خشک کردن و یا بصورت کنسرو حفظ و مراقبت می شود؛ سوسیس سرخ کرده، هات داگ، کالباس، بیکن و ژامبون از اناوع گوشت فرآوری شده هستند.

برخی شواهد نشان می‌دهد که گوشت قرمز میکروبیوم روده را تغییر می‌دهد و منجر به افزایش مقادیر بیشتری از متابولیت‌های خون می‌شود که به نوبه خود با خطر بیشتر بیماری‌های قلبی مرتبط است.

مصرف گوشت قرمز قبلاً به بیماری قلبی - بزرگترین قاتل جهان - مرتبط بوده است.

کارشناسان توصیه می‌کنند دوستداران همبرگر می‌توانند گزینه‌های گیاهی زیادی که در دسترس هستند را استفاده کنند.

فارس

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United States
|
۰۸:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۳۰
1
6
ما تو ایران این بیماری رو نمی گیریم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار