طرز تهیه مرغ با سس پستو بسیار خوشمزه و کم کالری
کد خبر: ۲۰۸۴۲۱
تاریخ انتشار: 2021 April 20    -    ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
طرز تهیه مرغ با سس پستو بسیار خوشمزه و کم کالری را می‌توانید در این مطلب بخوانید. این غذای ساده، اما خوشمزه می‌تواند به عنوان یک وعده غذای کم کاری، اما با پروتئین بالا از وعده‌های غذایی رژیم لاغری شما باشد. در صورتی که به دنبال دستور غذا‌های کم کالری برای آشپزی هستید طرز تهیه چند غذای ساده برای شام (سریع و آسان) را بخوانید.

طرز تهیه مرغ با سس پستو بسیار خوشمزه و کم کالری

طرز تهیه مرغ با سس پستو بسیار خوشمزه و کم کالری«تابناک با تو» - طرز تهیه مرغ با سس پستو بسیار خوشمزه و کم کالری را می‌توانید در این مطلب بخوانید. این غذای ساده، اما خوشمزه می‌تواند به عنوان یک وعده غذای کم کاری، اما با پروتئین بالا از وعده‌های غذایی رژیم لاغری شما باشد. در صورتی که به دنبال دستور غذا‌های کم کالری برای آشپزی هستید طرز تهیه چند غذای ساده برای شام (سریع و آسان) را بخوانید.

مواد مورد نیاز برای تهیه مرغ با سس پستو برای ۴ نفر

مواد لازم سس پستو

۵۰ گرم آجیل کاج
۱۰۰ گرم برگ ریحان
۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۵۰ گرم پارمزان رنده شده
۱ قاشق چایخوری نمک
فلفل

مواد لازم برای مرغ

۴ سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
۶۰ گرم ماسکارپونه
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
آرد سوخاری (نان قدیمی)
۱۷۵ گرم گوجه فرنگی کوچک

طرز تهیه مرغ با سس پستو بسیار خوشمزه و کم کالری

دستور پخت مرغ با سس پستو

۱. دانه‌های کاج را در تابه تفت دهید تا طلایی شود (بدون روغن). برگ‌های ریحان را بشویید و به صورت نواری برش دهید.
۲. ریحان، آجیل کاج و روغن را درون همزن بریزید.
۳. پارمزان را مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
۴. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۴ قاشق غذاخوری پستو را با پنیر ماسکارپونه مخلوط کنید. هر سینه مرغ را در کنار آن برش دهید. یک چهارم مخلوط پستو-ماسکارپونه را به هر برش سینه اضافه کرده و ببندید. حالا سینه‌های مرغ را درون ظرف پخت قرار دهید.
۵- روی هر سینه مرغ حدود ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید، سپس همه را با آرد سوخاری بپوشانید. گوجه فرنگی را اضافه کنید.
۶. به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید تا مرغ طلایی شود. آن را از فر خارج کرده و با برگ ریحان تزئین کنید.

منبع: مینوسم

برچسب ها: مرغ ، سس ، سس پستو ، کالری ، کم کالری
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار