بالگرد مریخی روی سیاره سرخ فرود آمد
کد خبر: ۲۰۸۱۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2021 April 05    -    ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۵
بالگرد مریخی «نبوغ» پس از طی ۴۷۱ میلیون کیلومتر از زمین از دل کاوشگر استقامت خارج شد و روی سیاره سرخ فرود آمد.
بالگرد مریخی «نبوغ» پس از طی ۴۷۱ میلیون کیلومتر از زمین از دل کاوشگر استقامت خارج شد و روی سیاره سرخ فرود آمد.
 
به نقل از اسپیس، نخستین بالگرد مریخی روی خاک این سیاره قرار گرفت. بالگرد مریخی «نبوغ» پس از خروج از دل کاوشگر استقامت روی سیاره سرخ فرود آمد. قرار است نخستین پرواز آن یک هفته دیگر انجام شود.
 
بالگرد مریخی روی سیاره سرخ فرود آمد
 
آزمایشگاه JPL ناسا در حساب کاربری توئیتر خود نوشت: « فرود بالگرد مریخی تأیید شد. سفر ۴۷۱ میلیون کیلومتری آن روی کاوشگر استقامت با فرود از ارتفاع ۱۰ سانتی متری روی سطح مریخ امروز پایان یافت. مأموریت بعدی؟ زنده ماندن در شب».
 
این ابزار با وزن ۱.۸ کیلوگرم یک بالگرد کوچک است که با انرژی خورشید کار می‌کند و مجهز به یک باتری قابل شارژ است که طی شب‌های سرد مریخی سیستم آن را گرم نگه می‌دارد.
 
تا به امروز این بالگرد در دل کاوشگر «استقامت» قرار داشت و از سیستم برق هسته‌ای آن برای گرم ماندن استفاده می‌کرد. اکنون بالگرد برای فعال نگه داشتن سیستم گرمکن به باتری داخلی متکی است.
 
پیش بینی می‌شود بالگرد نبوع در ۱۱ آوریل برای نخستین بار پرواز کند. اطلاعاتی که در این فرایند جمع آوری می‌شود روز بعد (۱۲ آوریل) به زمین می‌رسد. این پهپاد ۸۵ میلیون دلاری، نخستین بالگردی است که به یک سیاره دیگر ارسال شده و هدف طراحی آن آزمایش فناوری‌های مورد نیاز برای هواپیماهای آینده در سیارات دیگر است.
 
بالگرد نبوغ دارای دو دوربین برای ثبت اطلاعات پروازها است و کاوشگر استقامت نیز آنها را مشاهده می‌کند.
مهر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مریخ
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
0
0
کاوشگر وایکینگ ۱ بار۱۰۰ کیلوگرم وزن اولین کاوشگری بود که بر سطح مریخ فرود امد اما بعد از طی تنها ۱۰ متر و فرستادن ۳ عکس از سطح مریخ بین دوسنگ گرفتار شد و از کار افتاد اما همان ۳ عکس باعث شد تا دانشمندان سطح مریخ را ببینند و بدانند کاوشگر بعدی چه خصوصیاتی داشته باشد وایکینگ ۲ اسپریت ۱ و ۲ وازمایشگاه ثابت فنیکس با انرژی خورشیدی توانست برای اولین بار با یک بیلچه خاک مریخ را ازمایش کند و مریخ نورد کنجکاوی باوزن تقریبی یک تن تصاویر عالی از سطح مریخ را به زمین مخابره خاک ان را ازمایش و شرایط محیطی را به زمین مخابره کرد وجود شرایط سخت مریخ باعث شد تا چرخ های فلزی کنجکاوی دچار اسیب جزیی شود سوخت این مریخ نورد یک سوخت هسته ای است و سالها میتواند به فعالیت خود ادامه دهد بعد ناسا در پروژه ای جاه طلبانه با فرستادن ازمایشگاه اینسایت سعی در حفاری خاک مریخ تا عمق ۵ متری داشت اما دستگاه بعد از حفر دچار نقص فنی شد و در گام اخر مریخ نورد پرورینس یا استقامت با چرخ هایی جدید تر و یک هلیکوپتر و یک دستگاه که قابلیت تبدیل هوای مریخ با ۹۵ درصد دی اکسید کربن به هوای زمینی راهی مریخ شد قرار است ناسا برای اولین بار یک هلیکوپتر را در یک سیاره دیگر با یک سوم جاذبه زمین به پرواز در بیاورد که تا چند روز اینده این هلیکوپتر کار خود را شروع خواهد کرد شرکت اسپیس ایکس در نظر دارد تا سال ۲۰۵۰ حداقل ۵۰۰ نفر را در سیاره سرخ اسکان دهد
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار