اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم روش تهیهی یک نوع شیرینی ساده با طعم و عطر پرتقال را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه ی این شیرینی خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کره: یک و یک چهارم پیمانه (به دمای اتاق رسیده باشد)
شکر: نصف پیمانه
اسانس پرتقال: یک قاشق چایخوری
رنده ی پوست پرتقال: دو قاشق چایخوری
نمک: کمی
آرد: دو پیمانه
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم. قالبی با ابعاد 9*13 آماده کرده، کف قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و چرب می کنیم. شکر، کره، اسانس پرتقال، رنده ی پوست پرتقال و نمک را در ظرفی ریخته و با هم زن، خوب مخلوط می کنیم.
آرد را کم کم اضافه کرده و با سرعت متوسط هم زن، به هم زدن ادامه می دهیم تا خمیری یکدست، به وجود آید. خمیر را در قالب قرار داده و با کمک یک قاشق پلاستیکی صاف، روی خمیر را کاملا صاف و یکدست می کنیم.
سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار می دهیم تا رنگ شیرینی، طلایی شود. سینی را از فر خارج کرده و پس از کمی سرد شدن، شیرینی ها را به شکل دلخواه برش داده و در ظرفی دلخواه می چینیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: منال العالم