چرا نباید شمع کیک تولد را فوت کنیم؟
کد خبر: ۲۰۴۶۷۶
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: 2021 February 23    -    ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۹
... البته دانشمندان تأکید کردند که این پژوهش به این معنا نیست که جشن تولد نگیرید، بلکه از شما می‌خواهد تا بدانید که دمیدن روی کیک هم می‌تواند باعث رشد باکتری‌ها شود، با این حال فوت کردن شمع کیک بیشتر وقت‌ها خطرناک نیست و آسیبی نمی‌رساند... آن‌ها دریافتند که دمیدن به شمع موجود در کیک باعث رشد ۱۴ درصدی باکتری‌ها می‌شود.

چرا نباید شمع کیک تولد را فوت کنیم؟

چرا نباید شمع کیک تولد را فوت کنیم؟اختصاصی تابناک با تو؛ پژوهشی جدید نشان می‌دهد کیک تولد، به ویژه قسمت بیرونی آن به دلیل ساده‌ای تعداد زیادی باکتری دارد.

بنا به گزارش سایت بهداشتی "وب‌طب" تیمی از محققین دانشگاه کلیمسون ایالت کارولینای جنوبی، دریافتند که فوت کردن شمع کیک تولد باعث میشود که بخش خارجی آن پر از باکتری شود.

آنها می‌گویند آب دهان ناشی از فوت کردن روی شمع‌های کیک، تعداد باکتری‌های سطح کیک را تا ۱۴ بار افزایش می‌دهد.

پژوهشگران این آزمایش را به منظور بررسی سلامت غذایی انجام دادند، آنها سطح خارجی کیک را با خامه زده شده پوشاندند و روی آن چند عدد شمع قرار دادند.

چرا نباید شمع کیک تولد را فوت کنیم؟

قبل از فوت کردن شمع‌ها پژوهشگران یک پیتزا خوردند و سپس به کیک فوت کردند و نمونه‌های مختلف کیک را بررسی کردند.

آنها دریافتند که دمیدن به شمع موجود در کیک باعث رشد ۱۴ درصدی باکتری‌ها میشود و در برخی مواقع این سرعت به ۱۲۰ بار می‌رسد.

البته دانشمندان تأکید کردند که این پژوهش به این معنا نیست که جشن تولد نگیرید، بلکه از شما می‌خواهد تا بدانید که دمیدن روی کیک هم می‌تواند باعث رشد باکتری‌ها شود، با این حال فوت کردن شمع کیک بیشتر وقت‌ها خطرناک نیست و آسیبی نمی‌رساند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۵
3
32
کیکی که شیرینی پزی های محترم ایرانی درست میکنن لانه انواع باکتری ها هست. تازه فوت کردن خوبه یه خرده از باکتریها از کیک جدا میکنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۵
0
13
فوت کردن یکی از استانداردترین ابزارهای ما ایرانی ها برای استرلیزه کردن سطوح مختلف، قبل از میل کردن اونهاست. ضمناً یعنی چی که طرف پیتزا خورده بعد به کیک فوت کرده؟ مگه میشه؟ مگه داریم؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۵
1
10
الان که کیک رو نمی خورن می زنن به صورت هم دیگه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۶
0
7
بالاخره 14 درصد یا 14 برابر
ضمنا واحد سرعت درصد نیست
این مقوله تو بقیه موارد مانند سرعت انتشار ویروس کرونا هم متاسفانه رعایت نمیشه
14 دصد افزایش باکتریها میشه 1/14 برابر نه 14 برابر
شهروند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۶
0
6
چه فرقی میکنه اونا که لب و دهنشون همیشه با هم در تماسه و روزی چند دفعه لب و دهان همدیگه رو بوسه بارون میکنن حال اونو ولکرد چسبیدن به فوت کردن؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار