آموزش طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل (شپله)
کد خبر: ۱۹۹۹۵۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2020 December 31    -    ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
با این پست در خدمت شما عزیزان هستیم با ” آموزش طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل (شپله) “ . هندوانه ابوجهل گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی ایران از جمله کرمانشاه و همدان و… رشد می کند. هندوانه ابوجهل علی رغم تصور مردم که فکر می کنند میوه ای سمی و خطرناک است،

آموزش طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل (شپله)

آموزش طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل (شپله)«تابناک با تو» - با این پست در خدمت شما عزیزان هستیم با ” آموزش طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل (شپله) “ . هندوانه ابوجهل گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی ایران از جمله کرمانشاه و همدان و… رشد می کند. هندوانه ابوجهل علی رغم تصور مردم که فکر می کنند میوه ای سمی و خطرناک است، دارای خواص دارویی و درمانی بسیاری می باشد از جمله خواص شگفت انگیز آن می توان به بالا بردن مقاومت بدن در برابر سرما خوردگی و ضد نفخ ، تحریک و تقویت کبد ، ضد عفونی کردن کلیه اشاره نمود.

مواد لازم جهت تهیه ترشی خانگی هندوانه ابوجهل

خب دوستان عزیزم ، جهت تهیه ترشی ابوجهل خانگی به موارد زیر احتیاج داریم :

* هندوانه ابوجهل (شپله) = به مقدار لازم
* نمک
* سرکه
* هویج
* جعفری
* سیر
* فلفل سبز

استفاده از مواد دیگر مانند نعنا خشک، گل کلم، سیب زمینی ترشی و غیره نیز می تواند به خوشمزه تر شدن و بهتر شدن ترشی شما کمک کند و به سلیقه خودتان می توانید آنها را اضاافه نمایید.
طرزتهیه ترشی شپله در خانه (ترشی هندوانه ابوجهل)

جهت تهیه ترشی خانگی هندوانه ابوجهل مراحل زیر را دنبال نمایید :

* ابتدا تمامی مواد لازم را بشویید و دم و یا چنبه هندوانه ها را بگیرید. هویج ها را پوست بکنید و از ارتفاع به 4 قسمت تقسیم نمایید. سپس سبزی جعفری را نیز پاک کنید سیر را پاک نمایید و هماطور بصورت حبه نگهدارید.
نکته: اگر جعفری تازه پیدا نکردید می توانید از جعفری خشک شده نیز استفاده کنید.
* سپس مقداری آب را به همراه نمک بجوشانید و کمی صبر کنید تا خنک شود.
* شپله ها را به همراه دیگر مواد را در آب و نمک بریزید و به مدت ۵ الی ۶ روز هر روز آب و نمک آن را عوض کنید.

آموزش طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل (شپله)

نکته : ظروف حاوی آب و نمک و هندوانه ابوجهل را باید در یخچال نگهداری نمایید تا آب نمک آنها را شل و وارفته نکند.

* پس از گذشت 6 روز شپله را از آب نمک خارج کنید و با آب روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا بجوشد زمانیکه آب جوشید آب آن را دور بریزید و مجدداْ اینکار را انجام دهید تا تلخی شپله گرفته شود.

دقت کنید : ترشی شپله نباید زیاد بجوشد زیرا هندوانه ابوجهل خیلی نرم می شود.

* هندوانه ابوجهل را پس از آنکه جوشید بهتر است بر روی یک صافی بریزید تا آبش برود و به مدت یک ساعت صبر نمایید سپس شپله ها را در شیشه های مخصوص ترشی بریزید.
* پس از آنکه مواد ترشی ابوجهل را داخل شیشه ریختید داخل آنها سرکه بریزید و در صورت تمایل کمی هم نمک اضافه کنید و در آنرا محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید بعد از بیست الی یکماه ترشی ابوجهل شما آماده است ولی می توانید مدت بیشتری صبر کنید تا ترشی شما بهتر جا بیفتد.
نکته: ترشی حتما باید در جای خنک نگهداری شود.

منبع: می نویسم

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سعیدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
0
0
این که شما نوشته اید هندوانه ابوجهل نیست بلکه میوه های گیاهی به نام کَوَر یا علف مار است که در جنوب و شیراز هم با آن ترشی درست می کنند. هندوانه ابوجهل بسیار سمی است و بیشتر در جنوب ایران رویش دارد و از آن در تهیه ترشی استفاده نمی شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
0
0
عکس اولی هندوانه ابوجهل(حنظل) نیست . عکس میوۀ «کبر-بزبان ترکی» یا همان کاپاریس است.عکس های زیرین هم عکس «دستنبو» نوعی خربزه است. هندوانه ابوجهل یک گیاه دارویی و سمی است و در مقادیر بسیار کم مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله عکس حنظل گذاشته نشده است. از حنظل هزگز ترشی درست نمیشه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
0
0
داداش آنی که فرمودی برای سرماخوردگی هم خوبه، اسم آن خیار آب پرانه که شبیه کاپاریسه و گاها مردم این دوتا را بجای هم معرفی می کنند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار