آشنایی با روش تهیه ترافل میوه‌های تابستانی
bato-adv
کد خبر: ۱۹۹۴
تاریخ انتشار: 2015 June 14    -    ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۳
با میوه‌های تابستانی یک ترافل تابستانی خوش طعم درست کنید.
آشنایی با روش تهیه ترافل میوه‌های تابستانی


مواد لازم برای ترافل میوه‌های تابستانی:

توت فرنگی یخ زده: 400 گرم

پودر قند: 120 گرم

آب: 4 قاشق غذاخوری

پوست رنده شده لیمو: یک عدد

برای لایه اصلی ترافل میوه‌های تابستانی:

پنیر خامه‌ای: 500 گرم

ماست توت فرنگی : یک لیتر

شیرینی تر رولت: به مقدار لازم

کاستارد آماده: یک لیتر

تمشک: 250 گرم 

توت فرنگی تازه: 250 گرم

برگ نعنا: برای تزیین 


طرز تهیه ترافل میوه‌های تابستانی:

ابتدا باید سس دسر را آماده کنیم. برای تهیه سس ، توت فرنگی‌های یخ زده را در یک قابلمه کوچک قرار دهید و آن را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.

سپس با یک قاشق یا چنگال توت فرنگی‌های نرم شده را له کنید. رنده پوست لیمو ترش، شکر و آب را اضافه کنید و 5 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. سپس سس را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

پنیر خامه‌ای را بزنید تا نرم شود. سپس ماست میوه ای را اضافه کنید و در مخلوط کن بریزید تا به خوبی مخلوط شود.

ظرف سرو را بردارید. کف ظرف را با رولت بپوشانید. روی رولت کمی پودر قند بپاشید. کاستارد را روی آن قرار دهید. ترکیب ماست و پنیر خامه‌ای را روی آن بریزید.

از سس آماده شده روی ترکیب ماست و پنیر بریزید. یک لایه تمشک و یک لایه توت‌فرنگی را به ترتیب روی لایه‌های قبلی قرار دهید.

حالا دو مرتبه ، ترتیب لایه‌ها را از ابتدا تا انتها تکرار کنید. لایه آخر که سطح ظرف را تشکیل می‌دهد با سس بپوشانید و روی آن برگ تازه نعنا قرار دهید.

این دسر را باید سرد سرو کنید ، به همین دلیل دسر را یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سپس سرو کنید.

 

آشنایی با روش تهیه ترافل میوه‌های تابستانی


منبع:همشهری آنلاین

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نیازمندیها
دریافت کد بورس رایگان
بلیت هواپیما چارتر