طرز تهیه موچی؛ دسر متفاوت ژاپنی
کد خبر: ۱۹۳۴۹۶
تاریخ انتشار: 2020 October 19    -    ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
طرز تهیه شیرینی موچی بسیار آسان است. چون هم مواد آن در دسترس است و هم پختن آن سخت نیست. یعنی طرز تهیه موچی بدون مایکروویو و دستگاه های دیگر به راحتی صورت می گیرد. مورد دیگر که طرز تهیه موچی را ساده و بدون دردسر کرده است این است که می توانید برخی مواد آن را به راحتی جایگزین کنید.

طرز تهیه موچی؛ دسر متفاوت ژاپنی

طرز تهیه موچی؛ دسر متفاوت ژاپنی«تابناک باتو» طرز تهیه شیرینی موچی بسیار آسان است. چون هم مواد آن در دسترس است و هم پختن آن سخت نیست. یعنی طرز تهیه موچی بدون مایکروویو و دستگاه های دیگر به راحتی صورت می گیرد. مورد دیگر که طرز تهیه موچی را ساده و بدون دردسر کرده است این است که می توانید برخی مواد آن را به راحتی جایگزین کنید. موچی یکی از دسر‌های جذاب ژاپنی است که با آرد برنج درست می‌شود و طعم متفاوتی دارد.

مواد لازم برای دسر موچی:

آرد برنج سفید: ۱ لیوان
آب: ۲/۳ لیوان
نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری
شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
توت فرنگی: ۲۰۰ گرم
پودر نشاسته: نصف لیوان

طرز تهیه موچی؛ دسر متفاوت ژاپنی

طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی:

۱. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک می‌کنیم.

۲. سپس ۲/۳ لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

۳. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می‌دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.

۴. بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.

۵. بر روی تخته‌ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.

طرز تهیه موچی؛ دسر متفاوت ژاپنی

۶. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.

۷. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می‌پیچیم.

۸. کیک برنجی‌ها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.

ایرنا زندگی

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار