اشتباه بزرگ در آب پز کردن ساده سیب زمینی
کد خبر: ۱۹۲۶۰۶
تاریخ انتشار: 2020 October 09    -    ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
بیشتر اوقات مردم آب سرد روی سیب زمینی می‌ریزند. در نتیجه، در طی فرآیند آب‌‌پز، بیشتر مواد مغذی را از دست می دهد. سالم‌ترین راه حل این است که سیب زمینی خام را در آب جوش قرار دهید و فقط وقتی نرم شد به آن نمک بزنید.

اشتباه بزرگ در آب‌پز کردن سیب‌زمینی

اشتباه بزرگ در آب‌پز کردن سیب‌زمینیاختصاصی «تابناک با تو»؛ پورتال لهستانی Wirtualna Polska می‌نویسد: بسیاری از مردم هنگام جوشاندن سیب زمینی یک اشتباه «آشکار» مرتکب می‌شوند، اگرچه این ساده ترین کار در آشپزی است.

بیشتر اوقات مردم آب سرد روی سیب زمینی می‌ریزند. در نتیجه، در طی فرآیند آب‌‌پز، بیشتر مواد مغذی را از دست می دهد. سالم‌ترین راه حل این است که سیب زمینی خام را در آب جوش قرار دهید و فقط وقتی نرم شد به آن نمک بزنید.

سیب زمینی‌های تازه(خوب شسته شده یا پوست‌کنده) در آب جوش غوطه ور شده و به مدت 15-20 دقیقه با حرارت متوسط جوشانده شوند. سیب زمینی‌های کهنه باید با پوست جوشانده شوند، زیرا بهترین مواد در زیر پوست آن قرار دارد. در صورت پوست کندن، پوست باید تا حد ممکن نازک پوست کنده شود. سیب زمینی پوست کنده را می‌توانید به قطعات کوچک ریز کنید تا زمان پخت را کاهش دهید.

می‌توانید 250 میلی لیتر شیر به ازای هر لیتر، کره و پیاز را به آبی که سیب زمینی در آن جوشانده اضافه کنید تا طعم آنها بهتر شود.

در این پست همچنین اشاره شده است كه سیب زمینی منبع عالی ویتامین C است: سبزیجات با ریشه متوسط می‌توانند یک چهارم نیاز روزانه شما به ویتامین سی تأمین كنند. علاوه بر این فرد با خوردن سیب‌زمینی منیزیم، کلسیم، آهن، منگنز، ید، سدیم و گوگرد دریافت می‌کند.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار