آقایان، این سرطان را با تخمه ژاپنی از خود دور کنید!
کد خبر: ۱۹۱۴۱۰
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2020 September 25    -    ۰۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵
آنتی اکسیدان‌های موجود در تخمه ژاپنی باعث شده تا از بروز انواع سرطان‌ها به ویژه سرطان پروستات در آقایان پیشگیری کند.

آنتی اکسیدان‌های موجود در تخمه ژاپنی باعث شده تا از بروز انواع سرطان‌ها به ویژه سرطان پروستات در آقایان پیشگیری کند.

 تخمه جابانی یا تخمه ژاپنی معمولا در میان وعده مصرف می‌شود و طرفداران خاص خود را دارد. این محصول در حقیقت حاصل از تخمه‌های درون نوعی هندوانه به خصوص است که تنها تخمه‌های آن مورد استفاده خوراکی قرار می‌گیرند و خود هندوانه قابل خوردن نیست. این نوع هندوانه به «هندوانه آجیلی» معروف است.

آقایان، این سرطان را با تخمه ژاپنی از خود دور کنید!

برخلاف تصور عموم این تخمه مختص به ژاپن نیست و در ایران پرورش می‌یابد. این تخمه معمولا در روستای دماوند به نام جابان کاشته می‌شود. تخمه ژاپنی اکثرا در طعم‌های مختلفی مانند نمکی، بو داده و همراه با گلپر و لیمو مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از فواید تخمه ژاپنی غافل نمانید

۱- بر اساس نظر طب سنتی این تخمه طبعی گرم و خشک دارد.

۲- هر ۱۰۰ گرم از این تخمه حاوی ۵۹۰ کالری انرژی است.

۳- برای کم‌خونی موثر است.

۴- اشتها آور است و از سوءهاضمه جلوگیری می‌کند.

۵- این خشکبار به دلیل وجود کلسیم از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

۶- در درمان التهابات بدن نقش مهمی دارد.

۷- سرشار از پروتئین است.

۸- به دلیل دارا بودن اسید فولیک نقش مفیدی در عملکرد بهتر مغز و کنترل هوموسیستئین دارد.

۹- بخشی از آهن مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند.

۱۰- منیزیم موجود در این آجیل در حفظ سلامت اعصاب نقش دارد.

۱۱- وجود آنتی اکسیدان در این نوع تخمه مانع بروز سرطان «پروستات» در آقایان می‌شود.

۱۲- وجود روی در این تخمه، کمک فراوانی به متابولیسم بدن کرده و دستگاه ایمنی آن را قوی می‌کند.

۱۳- وجود اسید‌های آمینه در این نوع تخمه به محافظت از ماهیچه‌ها کمک می‌کند.

۱۴- کاهش کلسترول مضر خون

۱۵- تنظیم عملکرد اعصاب و عضلات از جمله قلب و استخوان‌ها
از مضررات تخمه ژاپنی چه می‌دانید؟

- از جمله مضررات این تخمه خوشمزه می‌توان به افزایش چربی بدن اشاره کرد.

- به دلیل وجود نمک فراوان در این نوع تخمه مصرف زیاد آن موجب آسیب رسیدن به دندان، تغییر رنگ و از بین رفتن آن‌ها می‌شود.

- مصرف این تخمه زمینه ساز بروز انواع بیماری از جمله فشار خون است.

- بهتر است افراد مبتلا به چاقی از مصرف تخمه ژاپنی پرهیز کنند.

  • مصرف بیش از حد تخمه ژاپنی همراه با پوست باعث کاهش ترشح طبیعی «اسید معده» شده و ابتلا به بیماری دیابت یا مشکلات کلیوی را افزایش خواهد داد.
  • باشگاه خبرنگاران
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سیاوش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
0
1
آجیل میشه خرید؟
عبود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۵
0
1
خیلی خوش طعم هست ولی انقدر سفته که نمیشه خورد یا بعد از خوردن دندان درد میگیره یا میشکنه، اگر مانند تخم آفتاب گردان پوست گرفتنش موجود باشه همه میخورن در غیر این صورت نقش سیاه لشکر در آجیل را خواهد داشت.
ناشناس
|
-
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۵
0
0
تخمه ژاپنی نه تخمه جابنی که یک محل در اطراف دماونده
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار