طرز تهیه چوروس؛ دسر جذاب اسپانیایی
کد خبر: ۱۸۹۹۲۵
تاریخ انتشار: 2020 September 09    -    ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
چوروس دسری اسپانیایی است که شبیه بامیه خودمان است؛ با این تفاوت که نوع سرو آن متفاوت است و شهد بامیه را هم ندارد. ابتدا کره، شکر قهوه‌ای، نمک و یک فنجان آب را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شده و مواد شروع به جوشیدن کند.

طرز تهیه چوروس؛ دسر جذاب اسپانیایی

طرز تهیه چوروس؛ دسر جذاب اسپانیایی«تابناک باتو» چوروس دسری اسپانیایی است که شبیه بامیه خودمان است؛ با این تفاوت که نوع سرو آن متفاوت است و شهد بامیه را هم ندارد.

مواد لازم:

شکر قهوه‌ای: ۲ ق غ
نمک: نصف ق غ
مارگارین یا کره: یک سوم فنجان
آرد: ۱ فنجان
تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
عصاره وانیل: ۱ ق چ
شکر: یک چهارم فنجان
دارچین: ۱ ق چ

طرز تهیه چوروس؛ دسر جذاب اسپانیایی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا کره، شکر قهوه‌ای، نمک و یک فنجان آب را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شده و مواد شروع به جوشیدن کند.

۲. تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را بیافزایید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست درست شود.

۳. دو عدد تخم مرغ را در ظرفی دیگر بشکنید و هم بزنید تا باز شود، وانیل را افزوده و مخلوط کنید. سپس به خمیر افزوده و خوب ورز دهید تا به خورد آن برود.

۴. خمیر را داخل قیف بریزید، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به شکل‌های دلخواه داخل سینی بریزید.

۵. بامیه‌ها را برای ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده بپزید، بعد از اینکه بامیه‌ها پف کردند برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا برشته شوند.

۶. در این فاصله دارچین و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرفی بریزید، بامیه‌ها را از فر خارج کرده و در این مخلوط بغلطانید و سرو کنید.

ایرنا زندگی

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار