«تابناک باتو» در فصل پاییز و مخصوصاً زمستان، با توجه به اینکه هوا رو به سردی میگذارد، همه چیز حالت سردی به خود میگیرد به جزء میوههای این فصل که کاملاٌ رنگارنگ و پر انرژی همچنان در آشپزخانهها میدرخشند.
انار یکی از نوستالژیترین میوههای فصل سرما میباشد که وقتی در دستور پختتان به کار رود بسیار خوشمزه و اشتها آور خواهد بود. ما امروز به شما دستور پخت انار پلو با مرغ را آموزش خواهیم داد تا درکنار سرمای هوا، کانون خانواده تان را گرمتر از همیشه نمایید و یا برای میهمانانتان غذایی فوق العاده خوشمزه و زیبا تهیه نمایید.
مواد لازم:
برنج ۶ پیمانه
روغن سرخ کردنی
مرغ ۶ قطعه
انار ۴ عدد
رب انار به میزان لازم
کره ۵ قاشق غذا خوری
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
خلال پسته به میزان لازم
زعفران (آسیاب شده) ۱ قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغها را با افزودنیهای دلخواه مثل برگ بو، پوست پرتقال، پیاز، سیر و... آبپز میکنیم؛ سپس آنها را از مواد اضافه را جدا کرده و در روغن طلایی کرهای طبیعت خوب تفت میدهیم تا عطر و طعمی دلنشین به خود بگیرد.
در ظرف دیگری پیاز را رنده میکنیم و در روغن سرخ میکنیم و سیر را رنده کرده و کمی با آن تفت میدهیم. مرغها را به آن اضافه کرده و با هم کاملاً تفت میدهیم تا بوی مرغ را بگیرد.
سپس رب انار و نصف انارهای دان شده را هم در ظرفی جداگانه با کره تفت داده و به مرغها اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه خوب تفت میدهیم.
خلال پسته را جداگانه شسته و با نصف دیگر انارها مقدار خیلی کمی در روغن تفت میدهیم که انارها خیلی آب نشوند.
حالا برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی میرسانیم و آن را دم میکنیم. وقتی برنج پخت نصف آن را با مخلوط مرغ و همچنین زعفران مخلوط میکنیم و وقت کشیدن به ترتیب یک لایه برنج سفید و یک لایه برنج مخلوط و یک لایه مغز پسته و انار اضافه میکنیم به طوری که خلالهای پسته در لایه آخر قرار بگیرند و میگذاریم تا مواد به مدت نیم ساعت کنار هم دم بکشند.
نکات:
۱. بهتر است برای این پلو از ران کامل مرغ استفاده کنید.
۲. میتوانید روی برنج و یا لابه لای آن انار تازه هم بریزید تا غذایتان خوشمزهتر شود.
۳. بهتر است برای این غذا ته چین مرغ بگذارید تا لذیذتر شود.
۴. میتوانید کمی برنج را با آب انار مخلوط کنید تا رنگ زیبایی به پلو بدهد.
۵. حتما مغزپسته را از شب قبل در آب جوش خیس کنید.
سایت طبیعت