اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم آموزش
یک وعده غذایی دلپذیر با عطر و طعم ادویههای خاص به سبک هندی را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت سیب زمینی هندی با ادویهی مخصوص، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی: 2 عدد (اندازه بزرگ / پوست کنده و برش داده شده به شکل مکعبهای متوسط)
کره: 2 قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
پاپریکا: یک چهارم قاشق چای خوری
ادویه چیلی: نصف قاشق چایخوری
زیره: یک چهارم قاشق چایخوری
گشنیز سبز: 1/4 قاشق چایخوری
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱_سیب زمینی ها را در آب و نمک ریخته، روی حرارت قرار میدهیم تا به آرامی پخته شوند.
۲_ کره را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید ، پاپریکا ، فلفل ، زیره ، گشنیز خشک شده را اضافه کنید .
۳_سیب زمینی ها را اضافه کنید ۱۰ دقیقه زمان دهید تا رنگشان تغییر کند.
۴_ حرارت را خاموش کرده، آبلیمو و نمک را اضافه کنید.
خوراک ما آماده است. نوش جان!
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: sayidaty