اختصاصی «تابناک با تو»؛ جاسازی کردن ظروف در آشپزخانه ممکن است یک چالش بزرگ باشد. به خصوص وقتی مساحت آشپزخانه کوچک باشد. اما سؤال این است که چطور آنها را در مساحت کوچک آشپزخانه بچینیم که در عین حال آشپزخانه مرتب باشد و شلوغ و بهم ریخته به نظر نیاید، در این گزارش مجموعه ایدههایی که به این کار کمک میکند را گرد آوردهایم:
۱. کشوی متحرک، که میتوان از آن قلابهای زیادی آویخت و ماهیتابه و قابلمه و دیگر ظرفهای آشپزی را به آن آویزان کرد.
۲. این وسیلههای فلزی هم که خیلی راحت میتوانید ظرفهایتان را در آنها بچینید.
۳. میله فلزی که روی دیوار آشپزخانه ثابت میکنند تا برای آویزان کردن و نگهداری ظروف آشپزخانه استفاده کنند.
۴. همیشه جمع کردن ظرفها به شکل هرمی بهترین روش است، به ترتیب از بزرگ به کوچک.
۵. استفاده از یکی از کشوهای آشپزخانه برای جادادن ظرفها.
۶. مجموعهای از تختههای چوبی که به دیوار بچسبانید و برای انبار کردن وسایل آشپزی از آن کمک بگیرید.
۷. میتوانید از کشوها برای قرار دادن در ظرفها استفاده کنید.
۸. این وسیله چوبی هم میتواند به شما کمک کند تا ظرفها را به ترتیب از بزرگ به کوچک بچینید تا جای کمی اشغال کند.
۹. صفحهای سوراخ شده روی دیوار، برای آویزان کردن ابزارهای آشپزی روی یکدیگر.
۱۰. تبدیل نردبان چوبی قدیمی و کهنه به ابزاری برای آویزان کردن ظروف از سقف.