طرز تهیه‌ی نان گوشتی به سبک عراقی
کد خبر: ۱۸۳۲۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2020 June 29    -    ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
نان گوشتی غذایی کامل است که مراحل تهیه‌ی آن نیز چندان دشوار نیست. امروز برای شما روش تهیه‌ی این نان لذیذ به سبکی که در کشور عراق تهیه می‌شود، قرار داده‌ایم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه، با ما باشید.

طرز تهیه‌ی نان گوشتی به سبک عراقیاختصاصی تابناک باتو؛ نان گوشتی غذایی کامل است که مراحل تهیه‌ی آن نیز چندان دشوار نیست. امروز برای شما روش تهیه‌ی این نان لذیذ به سبکی که در کشور عراق تهیه می‌شود، قرار داده‌ایم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه، با ما باشید.

 

طرز تهیه‌ی نان گوشتی به سبک عراقی

مواد لازم:

مایه خمیر: یک قاشق چایخوری
شکر: یک قاشق چایخوری
آب ولرم: یک و یک چهارم پیمانه
آرد: سه پیمانه + دو قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
شیر خشک: دو قاشق غذاخوری
ماست پرچرب: دو قاشق غذاخوری
روغن: دو قاشق غذاخوری
پیاز: دو عدد متوسط
گوجه فرنگی: سه عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای: یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
رب انار: دو قاشق غذاخوری
ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده: 500 گرم

طرز تهیه:

مایه خمیر را به همراه شکر و یک چهارم پیمانه آب ولرم، در ظرفی ریخته و پس از مخلوط کردن، در کناری قرار می‌دهیم تا عمل آید.
در ظرفی دیگر، سه پیمانه آرد را به همراه نمک، شیر خشک، ماست پرچرب و روغن، ریخته، مواد را خوب مخلوط می‌کنیم. پس از مخلوط شدن مواد، آنها را با دست ورز می‌دهیم تا کاملا یکدست شوند.
مایه خمیر عمل آمده را به خمیر اضافه کرده و ورز دادن را ادامه می‌دهیم.
یک پیمانه آب باقی مانده را در هنگام ورز دادن خمیر، کم کم به آن اضافه می‌کنیم تا خمیر، کاملا یکدست شود.
روی ظرف حاوی خمیر را می‌پوشانیم و ده دقیقه به آن اجازه می‌دهیم تا استراحت کند.
پیاز، فلفل دلمه و گوجه فرنگی را داخل مخلوط کن ریخته و میکس می‌کنیم.
رب گوجه، رب انار و ادویه و نمک را به مواد قبلی می‌افزاییم و خوب مخلوط می‌کنیم.
سس آماده شده را به گوشت چرخ کرده افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم.
از خمیر، گلوله‌هایی متوسط آماده کرده و بار دیگر اجازه می‌دهیم گلوله‌های خمیری، ده دقیقه استراحت کنند.
یکی از گلوله‌ها را برداشته و با کمک وردنه روی سطح آردپاشی شده، پهن می‌کنیم.
مقداری از مایه‌ی گوشتی را روی خمیر پهن شده قرار داده و با کمک قاشق، سطح خمیر را کامل به مایه‌ی گوشتی آغشته می‌کنیم.
بقیه‌ی خمیر و مایه‌ی گوشتی را نیز به همین ترتیب آماده می‌کنیم.
خمیرهای گوشتی آماده شده را در سینی فر قرار داده و در فر با دمای 250 درجه‌ی سانتیگراد قرار می‌دهیم. هرگاه مواد گوشتی و نان، برشته شد، نان گوشتی ما آماده است.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
0
0
این نوع نان در شهرستان دهلران در روزهای محرم نذری پخته میشه که بنام نام " نان عباس (ع) معروف است و همچنین در برخی مناطق خوزستان هم پخته میشه. در ضمن اون گلوله های خمیری هم اسمش " چونه " است!
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار