کباب تابه‌ای یا کباب دیگی خوشمزه برای تازه‌کارها
کد خبر: ۱۸۳۲۰۶
تاریخ انتشار: 2020 July 01    -    ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۷
کباب دیگی یا کباب تابه‌ای، یک غذای ایرانی سنتی قدیمی است که هنوز هم در سفره‌های ایرانی وجود دارد. این غذا با وجود شهرت و فراوانی‌اش، ممکن است برای آشپزان تازه‌کار کمی مشکل باشد. در این گزارش آموزش تصویری کباب تابه‌ای را آماده کرده‌ایم...

کباب تابه‌ای یا کتاب دیگی خوشمزه برای آشپزان تازه‌کار

 

کباب تابه‌ای یا کتاب دیگی خوشمزه برای آشپزان تازه‌کاراختصاصی «تابناک با تو»؛ کباب دیگی یا کباب تابه‌ای، یک غذای ایرانی سنتی قدیمی است که هنوز هم در سفره‌های ایرانی وجود دارد. این غذا با وجود شهرت و فراوانی‌اش، ممکن است برای آشپزان تازه‌کار کمی مشکل باشد. در این گزارش آموزش تصویری کباب تابه‌ای را آماده کرده‌ایم.

 

مواد لازم برای۴ نفر

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

پیاز درشت ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

ادویه دلخواه به میزان لازم


طرز تهیه

۱. گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده در ظرفی مخلوط کنید، ورز دهید و چندبار بکوبید طوری که آب نداشته باشه و به آن نمک و فلفل و ادویه دلخواهتان را اضافه کنید.

۲. سپس ماهی تابه را برداشته مواد را کف ماهیتابه با دست پهن کنید طوری که نه نازک باشد ونه ضخیم.

کباب تابه‌ای یا کتاب دیگی خوشمزه برای آشپزان تازه‌کار

۳. سپس دورتا دور مخلوط گوشت روغن ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا زمانی که آبش گرفته شود.

۴. بعد از اینکه خودش را گرفت یک قاشق غذاخوری رب روی آن بمالید و با چاقو برش های نواری ایجاد کنید تا سرخ شود.

کباب تابه‌ای یا کتاب دیگی خوشمزه برای آشپزان تازه‌کار

نکته : بهتر  است که آب پیاز و گوشت گرفته شود.

کباب تابه‌ای یا کتاب دیگی خوشمزه برای آشپزان تازه‌کار

کباب تابه‌ای یا کتاب دیگی خوشمزه برای آشپزان تازه‌کار

 

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار