طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی) 
کد خبر: ۱۸۲۸۸۲
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2020 June 24    -    ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
خورش قیمه نجفی یا عراقی یکی ازغذاهای سنتی کشور عراق واز معروف ترین غذاهای شهرهای آن مانند  کاظمین، کربلا، نجف و … است. در این گزارش ما طرز تهیه این خورش خاص و خوشمزه را تهیه کرده‌ایم. امیدواریم که آن را درست کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی) 

طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی) اختصاصی «تابناک با تو»؛  خورش قیمه نجفی یا عراقی یکی ازغذاهای سنتی کشور عراق واز معروف ترین غذاهای شهرهای آن مانند  کاظمین، کربلا، نجف و … است. در این گزارش ما طرز تهیه این خورش خاص و خوشمزه را تهیه کرده‌ایم. امیدواریم که آن را درست کنید و لذت ببرید.

خورش قیمه نجفی

مواد لازم برای۴ نفر
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
نخود خیس خورده ۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده متوسط ۲ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
پودر لیمو عمانی به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
زعفران ۳ قاشق سوپ خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری
گلاب یک قاشق غذا خوری
پودر هل به میزان لازم

طرز تهیه
۱- نخودها را ۲۴ ساعت قبل خیس می‌کنیم و هر چند ساعت یکبار آبش را تعویض می‌کنیم.

۲- یکی از پیازها را با مقداری روغن سرخ می‌کنیم و به آن تکه‌های گوشت را اضافه کرده و تفت می‌دهیم

۳- پس از آن نخودهای خیس خورده را بدون آب اضافه می‌کنیم و با کمی زردچوبه اجازه می‌دهیم تفت بخورد. به آن 6 لیوان آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم با حرارت مناسب پخته شود.

۴- پس از آنکه از پخته شدن گوشت و نخود مطمئن شدید، در آبکش آب آن را جدا می‌کنیم و کناری می‌گذاریم.

۵- با گوشت‌کوب نخود و گوشت را می‌کوبیم.

طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی) 

۶- حالا پیاز دیگر را در قابلمه تفت می دهیم و پس از طلایی شدن آن، 3 قاشق سوپخوری رب نیز به ان اضافه کرده و تفت می دهیم تا خوش‌رنگ شود و ادویه ها شامل زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم و مایه کوبیده شده را اضافه می‌کنیم.

۷- آب خورش را که از پیش جدا کرده ایم به مواد اضافه کرده و نمک و پودر لیمو ، دارچین ،پودر هل ،گلاب و زعفران را اضافه می کنیم و اجازه می‌دهیم که ادویه ها به خورد مواد برود.

طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی) 

طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی) 

طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی) 

طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی) 

عکسها: سوران

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۴
0
4
اگه سیب زمینی هم داشت می شد گوشت کوبیده ابگوشت:))
سام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۴
0
1
ما توحسینیه نجفیها همیشه درست میکنیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
0
1
خیلی خوشمزست
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار