اختصاصی «تابناک با تو»؛ میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای فست فودی و خوشمزه در جهان است که در فهرست غذاهای دریایی قرار می گیرد. این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید ، میتوانید آنرا به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم سرو کنید.
مواد لازم برای۴ نفر:
تخم مرغ ۱ عدد
میگو ۵۰۰ گرم
سیر ۲ عدد
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
آرد ۱ پیمانه
پودر سوخاری ۱ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- ابتدا میگو ها را پاک كرده و شسته و داخل آبكش قرار دهید تا كاملا خشك شوند. در ظرفی مناسب آبلیمو ،سیر ،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده را قرار داده و ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۲- تخممرغ را درون کاسه ای شکسته و بهم بزنید.و زعفران آبكرده به آن اضافه كنید.آرد و پودر سوخاری را هر كدام جداگانه الك كرده و داخل دو ظرف مختلف بریزید.
۳- پس از استراحت به مواد، آنها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود.
۴- میگوها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ قرار دهید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.