ماجرای طبخ سوپ باله کوسه در رستوران‌ها
کد خبر: ۱۸۲۴۴۲
تاریخ انتشار: 2020 June 17    -    ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۰
ماجرای طبخ سوپ باله کوسه در رستوران‌های لاکچری تهران خبرساز شد.

ماجرای طبخ سوپ باله کوسه در رستوران‌های لاکچری تهران خبرساز شد.

ماجرای طبخ سوپ باله کوسه در رستوران‌ها

برای هر نیم کیلو از باله کوسه ۸ کوسه کمیاب سلاخی می‌شوند. این خبری بود که همراه با تصاویری مبهم در فضای مجازی منتشر شد و دوباره دغدغه صید بی‌رویه و غیرقانونی این ماهیان بزرگ جثه را بر سر زبان‌ها انداخت.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌ زیست در این باره گفت: سرو سوپ باله کوسه در رستوران‌های گران قیمت تهران شایعه است، شاید تخلفاتی صورت گرفته باشد اما هیچ رستوران‌دار منطقی کسب خود را به خاطر سرو یک نوع سوپ به خطر نمی‌اندازد.

فارس

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار