«تابناک باتو» سس، چاشنی اساسی غذا است. خوردن بسیاری از غذاها اصلا بدون سس معنایی ندارد. سس مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی است که روی انواع پاستا، اسپاگتی و پیتزا استفاده میشود. این سس در آشپزی ایتالیایی و امریکایی کاربرد فراوانی دارد. مواد اولیه برای تهیه سس ماریانا؛ گوجه فرنگی، روغن زیتون، سیر، آبلیمو و آویشن و پیاز است.
اگر جعفری و ریحان تازه در دسترس نداشتید میتوانید از نوع خشک آنها استفاده کنید. این سس چاشنی خوبی برای غذاهای ایرانی همچون کتلت و کوکو میباشد. سس گوجه فرنگی مارینارا به صورت آماده نیز در فروشگاهها و هایپرمارکتها به فروش میرسد، اما درست کردن آن با دستهای خودتان در خانه یک چیز دیگر است.
در تهیه این سس بهتر است از ادویه ایتالیایی استفاده کنید. ادویه ایتالیایی نوعی چاشنی خوش عطر و فوق العاده خوش طعم است که از ترکیب موادی همچون پونه، سیر، پیاز، ریحان، آویشن و رزماری تهیه میشود. اگر نتوانستید این ادویه را تهیه کنید اصلا نگران نباشید. دستور تهیه آن را در سایت غذالند قرار داده ایم و میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید.
به مواد اولیه سس مارینارا در صورت دلخواه میتوانید قارچ، جعفری، پونه کوهی و پاپریکا و موسیر نیز بیفزایید.
از انواع دیگر سس میتوان به: سس باربیکیو، سس پیتزا، سس کچاپ و سس تند اشاره کرد.
مواد لازم
گوجه فرنگی: ۸ عدد
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۴ حبه
جعفری تازه:۱ قاشق غذاخوری
ریحان تازه:۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
مراحل پخت
روغن زیتون، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند.
سپس گوجه فرنگیهای ریز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید سس حدود ۴۰ دقیقه به آرامی بجوشد.
پس از این مدت زمان آویشن، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود.
مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد.
پس از آماده شدن آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
غذالند