اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم روش پخت کوفتهی مرغ را به شما آموزش دهیم. این کوفته، به همراه برنج سرو میشود و طعمی لذیذ دارد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت کوفتهی مرغ، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پخت برنج:
برنج: دو پیمانه
پیاز خرد شده: یک عدد
گوجه فرنگی رنده شده: یک عدد
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
کره: یک قاشق غذاخوری
آب: دو و یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای کوفتهی مرغ:
گوشت مرغ چرخ شده: 500 گرم
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده: یک عدد
آرد سوخاری: دو قاشق غذاخوری
روغن: دو قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
ادویهی مرغ: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای تهیهی برنج، ابتدا کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. پیاز را به کره اضافه کرده و تفت میدهیم. گوجه فرنگی رنده شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه مواد را روی حرارت تفت میدهیم. برنج شسته شده را به همراه نمک و فلفل و آب، به مواد قبلی افزوده و اجازه میدهیم تا برنج پخته شده و دم بکشد.
برای تهیهی کوفتهی مرغ، گوشت چرخ شدهی مرغ را به همراه پیاز رنده شده و جعفری خرد شده در ظرفی ریخته و نمک و فلفل، آرد سوخاری، پودر پیاز و ادویهی مرغ را به آن اضافه میکنیم. مواد را خوب تفت داده و از آنها گلولههای کوچکی درست میکنیم.
کوفتههای کوچک مرغ با در مقدار کمی روغن سرخ و به همراه برنج، سرو میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: sayidaty