طرز تهیه‌ی کوفته‌ی مرغ با برنج
کد خبر: ۱۸۱۴۲۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2020 June 08    -    ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
امروز تصمیم داریم روش پخت کوفته‌ی مرغ را به شما آموزش دهیم. این کوفته، به همراه برنج سرو می‌شود و طعمی لذیذ دارد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت کوفته‌ی مرغ، با ما همراه باشید. برای تهیه‌ی برنج، ابتدا کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم.

طرز تهیه‌ی کوفته‌ی مرغ با برنجاختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم روش پخت کوفته‌ی مرغ را به شما آموزش دهیم. این کوفته، به همراه برنج سرو می‌شود و طعمی لذیذ دارد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت کوفته‌ی مرغ، با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه‌ی کوفته‌ی مرغ با برنج

مواد لازم برای پخت برنج:

برنج: دو پیمانه
پیاز خرد شده: یک عدد
گوجه فرنگی رنده شده: یک عدد
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
کره: یک قاشق غذاخوری
آب: دو و یک چهارم پیمانه

مواد لازم برای کوفته‌ی مرغ:

گوشت مرغ چرخ شده: 500 گرم
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده: یک عدد
آرد سوخاری: دو قاشق غذاخوری
روغن: دو قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
ادویه‌ی مرغ: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

برای تهیه‌ی برنج، ابتدا کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. پیاز را به کره اضافه کرده و تفت می‌دهیم. گوجه فرنگی رنده شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه مواد را روی حرارت تفت می‌دهیم. برنج شسته شده را به همراه نمک و فلفل و آب، به مواد قبلی افزوده و اجازه می‌دهیم تا برنج پخته شده و دم بکشد.
برای تهیه‌ی کوفته‌ی مرغ، گوشت چرخ شده‌ی مرغ را به همراه پیاز رنده شده و جعفری خرد شده در ظرفی ریخته و نمک و فلفل، آرد سوخاری، پودر پیاز و ادویه‌ی مرغ را به آن اضافه می‌کنیم. مواد را خوب تفت داده و از آنها گلوله‌های کوچکی درست می‌کنیم.
کوفته‌های کوچک مرغ با در مقدار کمی روغن سرخ و به همراه برنج، سرو می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: sayidaty

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۹
0
1
غذای خشکی خواهد بود براحتی خورده نمیشه. حداقل کوفته ها باید یه سس داشته باشند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار