اختصاصی«تابناک با تو»؛ بحران کرونا در جهان باعث انجام کارهای مختلف و گاهی عجیب و غریب شده است. این روشهای مختلف و سبکهای عجیب به دلیل ترس از انتشار ویروس کرونا است. برای مثال یک رستوران فقط از یک نفر مشتری استقبال میکند.
رستورانی برای یک مشتری
«إسموس پيرسون»و «ليندا كارلسون» رستورانی با ایده شگفتانگیز و منحصر به فرد در سوئد راهاندازی کردهاند که فقط یک مشتری میپذیرد و از این لحاظ با سایر رستورانها که تعداد زیادی مشتری دارند، فرق میکند؛ مشتری در مکانی باز، سر میز یک نفره به تنهایی مینشیند و غذا را با یک طناب خارج از پنجره آشپزخانه و بدون نیاز به گارسون به او میرسانند.
اجرای فاصلهگذاری اجتماعی
یک زوج برای رعایت فاصلهگذاری اجتماعی ایده رستوران برای یک مشتری و ارسال غذا با طناب را ارائه دادند؛ آنها ملزم به ارائه خدمات برای یک نفر بدون تعامل با او از نزدیک بودند.
این رستوران که «Bord för En » یا «Table for On» نام دارد، فهرست متنوعی از غذا، نوشیدنی را برای جمیع سلیقهها در نظر گرفته است.
صاحبان رستوران به سلامت مشتریان خود اهمیت زیادی میدهند و بشقابها را دوبار میشویند و میز را پس از رفتن مشتری و پیش از آمدن مشتری جدید ضدعفونی میکنند. برخی بر این باورند که ممکن است این سبک جدید در دوران پساکرونا نیز باقی بماند و رستورانها با روشهای خاص و منحصر به فرد شبیه به این، به استقبال مشتریان خود بروند.