طرز تهیه حلوای اوماج خانگی برای افطار سریع
bato-adv
کد خبر: ۱۷۷۹۲۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2020 April 30    -    ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
اوماج یک حلوای محلی خوشمزه می‌باشد که اصولا توسط تبریزی‌ها طبخ می‌شود و در مراسمات عزاداری استفاده می‌شود، همچنین مانند حلوا زعفرانی در ماه رمضان نیز این حلوا برای افطاری در نظر گرفته می‌شود. در مطلب زیر طرز تهیه این حلوای خوشمزه ی محلی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.

طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطار سریع

طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطار سریع«تابناک باتو» اوماج یک حلوای محلی خوشمزه می‌باشد که اصولا توسط تبریزی‌ها طبخ می‌شود و در مراسمات عزاداری استفاده می‌شود، همچنین مانند حلوا زعفرانی در ماه رمضان نیز این حلوا برای افطاری در نظر گرفته می‌شود. در مطلب زیر طرز تهیه این حلوای خوشمزه ی محلی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.

مواد لازم حلوای اوماج

شیر: یک فنجان
آرد گندم الک شده: یک لیوان
شکر: یک لیوان
آب: یک لیوان سر خالی
روغن مایع: نصف لیوان
زرد چوبه: یک قاشق چایخوری
گلاب: ۱/۳ لیوان
زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوا:

طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطار سریع

ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و یکی دو جوش بزند. بعد آن را کنار بگذارید. سپس یک لیوان آرد را با زردچوبه مخلوط کنید و در سینی بریزید و بعد یک فنجان شیر را چندین بار روی آرد اسپری کنید و هم بزنید تا زمانی که کل آرد به شکل گلوله گلوله و یا خرده نان بشود.

سپس یک ساعت در سینی پهن کنید تا آرد خشک شود و در طی این مدت چند بار آرد را زیر رو کنید؛ و بعد در غذاساز یا خرد کن بریزید تا یکدست شود. به این آرد در اصطلاح (اوماج) میگویند.

نصف لیوان روغن را داخل قابلمه‌ای بریزید و داغ کنید و بعد اوماج را اضافه کنید و با حرارت کم خوب هم بزنید تا از رنگ سفیدی در بیاید و به رنگ کرم شکلاتی در بیاید.

حالا شربت، زعفران و گلاب را اضافه و هم بزنید تا حلوا جمع شود.

حلوا را با حرارت کم به مدت یک ساعت دم کنید و هر ده دقیقه هم بزنید تا ته نگیرد.

حلوای اوماج آماده شده را به سلیقه دلخواه شکل دهید و با خلال پسته تزیین کنید.

نمناک

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
0
0
شکر باید نصف آرد باشه و گرنه از شدت شیرینی قابل خوردن نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
0
0
تفاوت این حلوا با حلواهای عادی استفاده از زردچوبه بجای زعفرانه. بنظرم با زعفران خوشمزه تره.
ناشناس
|
Canada
|
۰۳:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
0
0
این حلوا فقط مختص تبریز نیست. تو استان های دیگه از جمله زنجان هم تهیه میشه.
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار