«تابناک باتو» کیک بلک فارست (Cake Black Forest) یا کیک جنگل سیاه یکی از کیکهای خوشمزه و معروف کشور آلمان میباشد. این کیک از چند لایه شکلات و خامه تشکیل شده است که البته فرم خاص آن طرفداران زیادی نیز دارد. تمام افرادی که عاشق خامه و شکلات هستند، حتماً باید این کیک آلمانی را یک بار هم که شده امتحان کنند. تزیین کیک بلک فارست نیز بسیار خاص و محبوب است و شکلات رنده شده بر روی کیک هر کسی را وسوسه میکند.
کیک خوشمزه بلک فارست به عنوان کیک تولد و به خصوص برای مهمانیهای عصرانه بسیار مناسب و دلپذیر است. میتوانید در جشنها و اعیادی که نزدیک است این کیک خوشمزه و شیک را درست کنید و اعضای خانواده خود را حسابی سوپرایز کنید. برای تزیین این کیک معمولاً از گیلاس استفاده میشود. اگر در زمان تهیه این کیک، گیلاس تازه نوبرانه بود، حتماً پیشنهاد میکنیم که کیک را با گیلاس تازه درست کنید. اما اگر فصل میوه گیلاس نبود، میتوانید از کمپوت گیلاس نیز استفاده کنید.
این کیک اصلالتا بر میگردد به جنوب آلمان و تشکیل شده از لایههایی از کیک شکلاتی و خامه فرم گرفته و گیلاس. البته روی کیک هم با خامه پوشیده شده است و روی آن با شکلات رنده شده و آلبالوی مارسکینو تزئین میشود. این کیک شکلاتی به دلیل داشتن گیلاس و شراب گیلاس با نام Kirschwasser یک طعم بسیار ویژهای دارد. خب البته ما که از الکل در کیکمان استفاده نمیکنیم، ولی همون گیلاسی هم که بین لایههای کیک به کار میرود باعث میشود که طعم خاصی بگیرد و از همین الان باید گفت که ممکن است بعضیها طعمش را نپسندند. تاریخ دانان معتقدند که این کیک در قرن ۱۶ در منطقه ” بلک فارست ” Der Schwarzwald واقع در جنوب غربی آلمان به وجود آمده است.
از دیگر کیکهای خوشمزه میتوان به کیک پستهای یوهانس بر آلمانی، پنکیک آلمانی، کیک مارمالاد، کیک انجیر، کیک خیس شکلاتی و کیک تمشک اشاره کرد.
مواد لازم
آرد سفید: ۱۶۰ گرم
روغن مایع: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
شیر: یک لیوان متوسط
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر کاکائو: ۲ پیمانه
وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش: ۲ لیوان
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین: ۱ قاشق چای خوری
کمپوت گیلاس: ۱ قوطی
خامه قنادی: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
کف ۲ قالب کیک هم اندازه را چرب کنید و کمی آرد در قالب بریزید و خوب بچرخانید تا همه جای قالب پخش شود.
آرد، شکر، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید.
سپس شیر، تخم مرغ ها، روغن و وانیل را نیز به ظرف بالا اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
آب جوش را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایع رقیقی به وجود آید.
مایع کیک را به صورت مساوی در ۲ قالب کیک بریزید.
سپس ۲ قالب کیک را به مدت زمان ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.
بعد از پختن، کیکها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی سرد شوند.
بر روی یکی از کیکها مقداری گیلاس و آب آن را بریزید و به صورت یکسان بر روی سطح کیک صاف کنید.
سپس کمی خامه بر روی گیلاسها بریزید و کامل سطح کیک اول را با خامه بپوشانید.
کیک دوم را بر روی کیک خامه دار بگذارید و بر روی این کیک نیز خامه بریزید و سطح آن را کاملاً بپوشانید.
کمی شکلات رنده کنید و بر روی کیک خامه دار و دیوارههای کیک بریزید و روی آن را با گیلاس نیز میتوانید تزیین کنید.
در این مرحله کیک شما اماده است. بهتر است که کیک برای دو ساعت داخل یخچال قرار بگیرد تا خوب فرم بگیرد و سپس سرو شود.
غذالند