سوپ ذرت؛ تابستانی و رژیمی
کد خبر: ۱۶۷۲
تاریخ انتشار: 2015 June 07    -    ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۶
این دستور غذایی ساده و رژیمی است و فقط از ۹ ماده غذایی تهیه می شود و مواد آن در دسترس است.
سوپ ذرت؛ تابستانی و رژیمی

این دستور غذایی ساده و رژیمی است و فقط از ۹ ماده غذایی تهیه می شود و مواد آن در دسترس است.
می توانید آن را به دو شیوه تهیه کنید: می توانید سوپ را در مخلوط کن بریزید تا نرم و یک دست شود و یا این کار را انجام ندهید تا تردی ذرت را زیر دندان هایتان حس کنید.
ما در این دستور سوپ را در مخلوط کن ریخته ایم اما نوع دیگر آن هم فوق العاده است.

این سوپ وعده ی غذایی فوق العاده، سبک و رژیمی برای تابستان است. این دستورغذایی، سوپی گرم، سالم، رضایت بخش، خوش طعم، کم کالری و پر از محصولات تابستانه، آسان و سریع است.
این سوپ را همراه با نان، یک ساندویچ یا سالاد میل کنید تا از یک وعده غذایی سالم و سبک لذت ببرید.

زمان آماده شدن:۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:۲۰ دقیقه
مجموع زمان:۳۰ دقیقه
 مناسب برای ۳ یا ۴ وعده

ارزش غذایی:
  • میزان هر وعده: یک سوم از مقدار دستور غذا
  • کالری: ۲۲۰
  • چربی: ۱۱ گرم
  • چربی اشباع: ۱ گرم
  • کربوهیدرات: ۲۶ گرم
  • قند: ۵ گرم
  • سدیم: ۴۱۲ میلی گرم
  • فیبر: ۴ گرم
  • پروتئین: ۱٫۵ گرم
سوپ ذرت؛ تابستانی و رژیمی

موادلازم:

•    ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
•    حدود یک پیمانه پیاز سفید، خرد شده
•    ۲ حبه سیر، ریز خرد شده
•    ۱ عدد سیب ز مینی کوچک، خرد شده
•    مقدار کمی نمک و فلفل سیاه
•    سه عدد ذرت(دانه های ذرت جدا شود)
•    ۲ پیمانه آب سبزیجات
•    ۲ پیمانه شیر
•    ۲ تا ۳ عدد پیازچه خرد شده
•    می توانید کمی پودر پنیر پارمزان هم اضافه کنید تا سوپ طعم پنیری داشته باشد

طرز تهیه:

۱- ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم بگذارید و روغن زیتون، پیاز و سیر را داخل آن بریزید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.

۲- سیب زمینی را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بیافزایید، در ظرف را بگذارید تا ۴ تا ۵ دقیقه با بخار بپزند.

۳- دانه های ذرت را اضافه کنید، کمی از دانه ها را برای تزیین کنار بگذارید. مواد را هم بزنید.

سوپ ذرت؛ تابستانی و رژیمی

۴- اگر می خواهید سوپ را در مخلوط کن بریزید و میکس کنید، بهتر است نصف مقدار شیر و آب سبزیجات را اضافه کنید تا غلظت سوپ مناسب باشد. اما اگر نمی خواهید آن را در مخلوط بریزید، می توانید تمام آب سبزیجات را اضافه کنید و شیر را حذف کنید.

۵- آب سبزیجات و شیر را اضافه کنید ، در ظرف را بگذارید و بگذارید به جوش بیاید. حرارت را کم کنید. اجازه دهید حدود ۵ دقیقه مواد بپزند و سیب زمینی نرم شود.

۶- اگر می خواهید سوپ را میکس کنید، ۴/۳ سوپ را در مخلوط کن بریزید تا صاف و یکدست شود. اگر دوست دارید، الان پنیر را اضافه کنید.

۷- مخلوط سوپ را دوباره در ظرف بریزید و روی گاز بگذارید تا ریز بجوشد. کمی از آن را بچشید و در صورت نیاز، چاشنی آن را تنظیم کنید. سوپ را حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا غلیظ شود. هرچه بیشتر غل بزند، طعم آن بیشتر خواهد شد.

۸- می توانید برای خوشرنگ کردن آن، کمی هم پودر پاپریکا بپاشید.

منبع:باغ دارو

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار