اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم روش تهیهی سس انار را به شما آموزش دهیم. این سس را میتوانید در کنار سالاد و برخی از غذاها، بسته به سلیقهی خودتان، سرو کنید. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیهی سس انار، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آب انار: 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
سرکه: 2 قاشق غذاخوری
دانههای انار: یک چهارم پیمانه
شکر: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آب انار، روغن زیتون و سرکه و شکر را در ظرفی ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم.
دانههای انار را به مخلوط فوق اضافه میکنیم.
سس ما آماده است. این سس را در ظرفی دربسته به مدت 5 روز در یخچال میتوان نگهداری کرد.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: supermama