ترشی‌ فرآوری نشده سرطان‌زاست!
کد خبر: ۱۵۵۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2015 October 24    -    ۰۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۵

ترکیبات نیتروزامینی موجود در مواد غذایی باعث بروز سرطان و تشدید آن می‌شوند. حسین فودازی،‌عضو انجمن آنکولوژی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به سرطان‌زا بودن ترشیجاتی که خوب فرآوری نشده‌اند گفت: ترشی‌ها به دلیل داشتن ترکیبات نیتراتی و نیتروزامینی می‌توانند سرطان زا باشند. 


 ترکیبات نیتروزامینی موجود در مواد غذایی باعث بروز سرطان و تشدید آن می‌شوند.
حسین فودازی،‌عضو انجمن آنکولوژی با اشاره به سرطان‌زا بودن ترشیجاتی که خوب فرآوری نشده‌اند گفت: ترشی‌ها به دلیل داشتن ترکیبات نیتراتی و نیتروزامینی می‌توانند سرطان زا باشند.


وی در ادامه افزود: به طور کلی ترشی‌ها و مواد غذایی که به درستی فرآوری نشوند و درآلودگی‌های محیطی تولید شوند باعث زیاد شدن کپک‌ها،‌ قارچ‌ها و رشد باکتری‌های در این مواد می‌شوند و در نتیجه به موادی سرطان زا تبدیل می‌شوند.


دکتر فودازی در رابطه با ترکیبات افزودنی به مواد غذایی گفت: ترکیبات افزودنی بیش از حد و غیر استاندارد به مواد غذایی به خصوص افزودنی نمک زیاد به مواد غذایی نیز باعث بروز و تشدید سرطان به ویژه سرطان دستگاه گوارش و معده در افراد شده و سلامتی را به خطر می‌اندازد، از این مصرف مواد غذایی از قبیل انواع شورها، مواد غذایی نمک سود شده و ترشیجاتی که به درستی فرآوری نشده‌اند توصیه نمی‌شود.


این پزشک در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به آمار بالای سرطان دستگاه گوارش به ویژه سرطان معده در ایران به افراد توصیه اکید می‌شود در نوع تغذیه خود دقت و توجه لازم را داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
0
0
اونوقت آب چی؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار