سه روش سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن
کد خبر: ۱۵۲۴۰۳
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: 2019 August 02    -    ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۵

بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین سبزیجاتی است که حتی سرخ کرده آن هم یکی از غذاهای لذیذ است.

سه روش سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن

یکی از اشکالات اصلی بادمجان جذب بالای روغن در هنگام سرخ شدن است.

در این مقاله دو راه به شما معرفی می‌کنیم که با کمترین مقدار روغن بتوانید بادمجان را سرخ کنید.

چه کنیم بادمجان هنگام سرخ شدن روغن کمتری استفاده کند؟

بادمجان خوراکی مطبوع و خوشمزه‌ای است.

بادمجان سرخ شده با این‌ که مثل اسفناج، روغن به خود جذب می‌کند همراه با نان می‌تواند خوشمزه ‌ترین وعده غذایی باشد، اما در ادامه برای سالم‌تر بودن نحوه پخت این غذا به دو روش اشاره می‌کنیم:

روش اول سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن

ابتدا در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید، کمی روغن و نمک به آن اضافه کنید (مثل ماکارونی).

سپس بادمجان‌ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید و در نهایت بادمجان‌ها را سرخ کنید.

روش دوم سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و آنها را به دلخواه برش بزنید.

آن‌گاه در آبکش بریزید و رویشان نمک بپاشید و یک ساعت استراحت دهید تا آب میان بافتی بادمجان خارج شود.

سپس بادمجان‌ها را با دستمال آشپزخانه خشک کنید و قدری ماست به بادمجان بمالید و با دست خوب پاک کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

روش سوم سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و آنها را از وسط برش دهید.

آن‌گاه رویشان نمک بپاشید و یک ساعت صبر کنید تا آب میان‌بافتی بادمجان خارج شود.

سپس بادمجان‌ها را روی سینی فر دارای فویل یا کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بادمجان‌ها قدری بپزد و خشک شود.

حالا بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید.

منبع: زندگی آنلاین

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۱
5
2
بهترین روش درست کردن بادمجان ، کباب کردن آن و خلاصی کامل از شر روغن است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۱
1
11
وای خدا چه عکس اشتهاآوری ، دیوانه کننده است!
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۳
من هم عاشق بادمجان سرخکرده ام بخصوص بادمجان دلمه ای سرخ شده ، میدونم غذای سرخ شده برای بدن مضره ولی کسی که آنرا خورده باشه میفهمه من چی میگم.
زهرا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۱
0
3
ممنون ازمطالب اموزندتون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
3
2
اولی سالم تره.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۳
9
2
خوشمزه اما سرطان خالص در هر صورت واسه کسی که اوج لذتش بادمجون سرخ کردس سرطان نعمت خلاصی از این دنیاس
علی
|
United Arab Emirates
|
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۴
1
7
این همون روئیدنی هست که اولین بار به ولایت اقرار کرده؟؟!!
سحر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۷
0
0
روش اول فوق العاده مزخرفه
من یکبار امتحان کردم افتضاح شد
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار